Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805

--- надополнето: Dec 8, 2011 12:17 AM ---
не се смејте озбилна е работава утре е прогласен ден на жалост во манчестер !
хааааааааааааааааааааааааааааааааааааахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахаха :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Дали сакаш да кажеш дека Торес не знае да даде гол? Не залудно ни беше најдобар стрелец 2 3 сезони а и да се врати кај нас(речиси невозожно) сигурно ќе ја врати формата која ја имаше. Сакале ние или не, Торес остави впечаток врз сите навивачи на Ливерпул и а поголем дел од нас го сакат пак назад во тимот колку и да велат не. А и муабетот не го измисливме ние туку некој господин Давид Мадок кој напишал добра статија. А напаѓач на Енфилд ќе дојде сигурно, кој ќе биде тоа ќе видиме во јануари а за тоа да биде Торес веројатноста е мала.
Па очигледно не дава голови. И мене ми беше желба да бидат тандем со Суарез, затоа што бев убеден дека ќе бидат најдобриот напад на островот. Но тоа е мината прича. Сега сакам да дојде некој, класа/некласа играч, не ме интересира, само сакам да биде способен да ги реализира тие ебани 200% шанси што ги има на секој натпревар по неколку пати. И да видов кој го напишал текстот...видов и дека претставува една лична желба на авторот, ништо што има врска со евентуално остварување на таа позајмица.

Г

Гучи

Гостин
Овој го сакам у јануари! Ни Хазар ни Виља ни миља ни никој друг :LOL:

S

Stivie G

Гостин
За овој прочитав дека покрај Ливерпул заинтересирани се и Челзи и Манчестер Јунајтед. Супер играч е и би било добро да го земеме.

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Овој го сакам у јануари! Ни Хазар ни Виља ни миља ни никој друг :LOL:

Копачките ... :love:
Шала на страна , дечково е ѕверка ако дојде ќе биде супер ... само се плашам да не биде како Лукас ( на Леива наш мислам ) изгубен германец од прво ...
И па ќе кажам на зима шо и да зема Кени мора да го донесе и Адам ( по секоја цена ) греота да скапуе у Сити кој може да стане ИГРАЧИШТЕ кај нас...

Утре ако не го скршиме мразот маф ни е работа ...
Макси мора прв состав , ако сака да тепаме ....
Според мене состав идеален за утре

Реина , Џонсон , Агер ,Шкртел , Енрике , Адам , Хендо , Макси , Даунинг, Белами/Карол и Суарез ...

Ако игра Белами у прв состав ќе играат Даунинг и Белами како крилни напаѓачи , а Суарез како централен ,а у случај Карол да биде стратер тогаш Суарз и Даунинг како крилни напаѓачи ,а Карол класичен шпиц !
Формација - 4-3-3

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Утре не се надевам на лесна победа ..
Според мене стандард дефанзивна линија : Реина , Енрике , Шкртел , Агер , Џонсон. Средина : Адам и Хендерон .. лево Даунинг , десно Макси. Напад : Белами - Суарез

S

Stivie G

Гостин
Овој месец преполн со родендени, денес Чарли Адам полни 26, нека му е среќен и очекуваме достојна замена за Лукас во неговото име

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Овој месец преполн со родендени, денес Чарли Адам полни 26, нека му е среќен и очекуваме достојна замена за Лукас во неговото име
Ме претрка за 0,00001 стотинка ... не фер :( :D

Aј нека му е среќен и денес очекуам победа .... !!!

S

Stivie G

Гостин
Ме претрка за 0,00001 стотинка ... не фер :( :D

Aј нека му е среќен и денес очекуам победа .... !!!
Не е ни битно кој објавил, ти објави на Мац. Редс
Сите очекуваме победа, редно е да падне некој тим на Енфилд после 2 ипол месеци

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Само ова ќе го кажам
Ако утре не победиме, сите заедно можат да се фатат за раце и да се фрлат во Мерси.Толку :coffee:

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Прв европски гранд кој го забележува неговиот талент е Ливерпул, но се одлучуваат да не ризикуваат купувајќи 16 годишно момче ( за Кристијано се збори ... )
првпут ова го читам и незнам зашо не го земале ...

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
The Reds team in full is: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Adam, Henderson, Downing, Maxi, Kuyt, Suarez.

Subs: Doni, Kelly, Carragher, Shelvey, Bellamy, Coates, Carroll.

И одново Кени истата грешка. Па за кој ќе игра сега Даунинг, за кој ќе нафрлува???? Невозможно, само колку инает има во чоекот. Да се надеваме дека нема да биди нерешено!

Kajgana Shop

На врв Bottom