FA & Capital One Cup

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Пошто Арсенал играше со Милан, а Ливерпул херојски освои трофеј против Кардиф.
Арсенал истотака, во ФА и Карлинг куп играше со Милан?!

Пооо, види ги ти Миланезиве, ломој прат и по енглески купој.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Арсенал истотака, во ФА и Карлинг куп играше со Милан?!

Пооо, види ги ти Миланезиве, ломој прат и по енглески купој.
Ја споредувам сезоната на Арсенал со сезоната на Ливерпул.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Подобар репер од триумф над Кардиф на пенали.
Добро е да се знае дека повеќе цениш порази од Милан, него триумфи во Карлинг куп финале. Ок е тоа.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Добро е да се знае дека повеќе цениш порази од Милан, него триумфи во Карлинг куп финале. Ок е тоа.
Со среќа во Лига Европа следната сезона, триумфи над Динамо Тбилиси нека ви бидат нови репери за успешна сезона!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
И што направи Арсенал оваа сезона? Изгуби на сите можни фронтови така? И незнам која е поентата да се споредуваш со Лузерпул? Прави споредба со други европски гиганти како Арсенал пример Манчестер, Барса итн...

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Додека Ливерпул кукавички и подмукло освојуваше трофеј против Кардиф (пред тоа елиминирајќи ги Челзи и Ман.Сити кој пак го елимира некого кој лани изгуби од шестиот најјак клуб во Вест Мидлендс, Бирмингем, во последна минута од финалето на наводно небитниот куп), Арсенал играше со Сандерленд во 1/8 или 1/16 или 1/32 финале, кој ќе памети....не ми текнува ни резултатот, знам дека следно коло на жрепка го немало Арсенал...

Подобар репер од триумф над Кардиф на пенали.
Утеха за елиминација од Сандерленд е елиминација од Милан?
Имам грип ама се тешам дека лани оперирав слепо црево!?
--- надополнето: 15 април 2012 во 01:52 ---
И што направи Арсенал оваа сезона? Изгуби на сите можни фронтови така? И незнам која е поентата да се споредуваш со Лузерпул? Прави споредба со други европски гиганти како Арсенал пример Манчестер, Барса итн...
Абе каква Барса... :vozbud:
Нотингем Форест, Астон Вила, Андерлехт.......Стеауа, Ц.Звезда, Селтик, ПСВ...тек треба да ги стигнат во Европа...
--- надополнето: 15 април 2012 во 01:57 ---
Мене и не 99,9% од фановите на Арсенал, во светот, ГАРАНТИРАМ дека поважно му е да играат во ЛШ, веќе 16 сезони по ред, одколку да освојат Лига Куп. Арсенал сите тие години е на врвот од Европскиот и Англискиот фудбал, што за Ливерпул, друже, не можи да се кажи.

Јесте, дека ја освоивте титулата, ама класата на тимот е да се задржиш на таа позиција, и да си секогаш таму, а не само да ја освоиш и да те снема од сцената. Барем за мене, не знам, можи грешно мислам.
--- надополнето: 14 април 2012 во 20:04 ---

Јас не одам поќе на мотика.ком.мк/вицеви. Си отварам фанклуб Ливерпул, и си уживам. :pos::pos:
А шо класа е пак да не го освоиш воопшто и да вртиш вечно по групна фаза или 1/8 финале?!
Не знам шо бараше лани толкава црвено-бела орда на Вембли да плаќа 100 фунти за финале со Бирмингем... Тие беа од оние 0.01% на кои им е битен Лига купот?

S

Stivie G

Гостин
Навивачи на Арсенал да им кажуваат за успех и титули на навивачите на Ливерпул :pos::pos: Абе ајде.
Ајде еден поздрав до нив, нека си ја посетуваат странава додека не освојат некое трофејче http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/ :D.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Оооооо сега ми е јасно, дефинитивно зошто навивачите на Луверпул не пишат во Премиер Лига. Знам, ок е. Море луѓе, јас си кажав мое мислење. Шо ве боли таквото за то шо јас го кажав ?!

Дефинитивно, не цитирам поќе „детски“ коментари. Уствари и поќето се деца.

За многу години празниците, на сите Вас !

S

Stivie G

Гостин
. Море луѓе, јас си кажав мое мислење. Шо ве боли таквото за то шо јас го кажав ?!
Па и ние си кажававме наши мислење кои наидуваа на негодувања од многумина како што сега е случај со твоето мислење од наша страна. Што тогаш те болеше таквото тебе и останатите? Зар вие имате право на мислење а ние навивачите на ЛУЗЕРПУЛ го немаме тоа?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Па и ние си кажававме наши мислење кои наидуваа на негодувања од многумина како што сега е случај со твоето мислење од наша страна. Што тогаш те болеше таквото тебе и останатите? Зар вие имате право на мислење а ние навивачите на ЛУЗЕРПУЛ го немаме тоа?
Многу срцепарачко ве мава, вие не разговарате вие ПРОВОЦИРАТЕ, и да смешни сте бојкотирале тема хахахаххахххахаха, секоја година се силите ко точак на удолница.....
После ве снемува,ај за вгодина може ќе догурате во првите 6 ;)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Многу срцепарачко ве мава, вие не разговарате вие ПРОВОЦИРАТЕ, и да смешни сте бојкотирале тема хахахаххахххахаха, секоја година се силите ко точак на удолница.....
После ве снемува,ај за вгодина може ќе догурате во првите 6 ;)
Ама зашто сакаш да го сисаш сега? Значи тука се праеше муабет меѓу Ливерпул и Арсенал, доаѓаш ти да ја исправиш работата. Кај висе дека ние провоцираме? Прочита 2-3 страни назад? Никој не го спомна Манчестер у негативна смисла на темава битно се најде ти погоден да се објаснуваш. И не дека бојкотираме него со луѓе како тебе и компанија не се ни праи муабет.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ама зашто сакаш да го сисаш сега? Значи тука се праеше муабет меѓу Ливерпул и Арсенал, доаѓаш ти да ја исправиш работата. Кај висе дека ние провоцираме? Прочита 2-3 страни назад? Никој не го спомна Манчестер у негативна смисла на темава битно се најде ти погоден да се објаснуваш. И не дека бојкотираме него со луѓе како тебе и компанија не се ни праи муабет.
Дали се глеаш колку си напнат....
Сега не, имав потреба да пишам... и го изразив моето мислење.
Вие си знајте кога се силевте,вие бевте тие со грдите сликички на секоја пораз на Ман. Јунајтед се радувавте,па и не ме чуди и другарите мој за Лиерпул што се исти се како овие овде,повеќе берат гајле да изгуби Ман. Јунајтед отколку нивниот тим во каква катастрофа е...
И зошо не се прави со мене муабет и таквите ко мене,кога вие првите почнувате....

Kajgana Shop

На врв Bottom