и јас исто не го сакам јас сакам само анри да дојде во јунајтед.Не фала, не го сакам Ето во Јунајтед.
ни Анри само Хунтелари јас исто не го сакам јас сакам само анри да дојде во јунајтед.
Точнони Анри само Хунтелар
Оди на викенд,врати се...Оди на одмор,врати се...Манчестер пак нема нов играч/и...![]()
Точно, ако се сеќавате Руни дојде во Манчестер на крајот на преодниот рок, првенството беше почнато. Така да има време.стојане шо му га секираш саф ке зема некој у последен момент ..
можно е берба да дојде
Изгледа ќе го дадатТочно, ако се сеќавате Руни дојде во Манчестер на крајот на преодниот рок, првенството беше почнато. Така да има време.
А последните пријателски на Тотенхем ги пратам редовно и не имам видено Бербатов да се запишал во листа на стрелци. Дали некој знае дали играл, ако не зошто, да не го продаваат кај нас ?
Тоа ли било... па не оди веќе на викендиОди на викенд,врати се...Оди на одмор,врати се...Манчестер пак нема нов играч/и...![]()
Не фала, не го сакам Ето во Јунајтед.
и јас исто не го сакам јас сакам само анри да дојде во јунајтед.
ни Анри само Хунтелар
Абе луѓе ако Фергусон наумил да земе било кој од нив бидете среќни и ај помислите дали Фергусон до сега направил грешки во изборот на играчи. Првата сезона од овие две што ги тепавме го земавме само како што вика оној на прва КАРИК и сите викаа камења ова она и оп прв меч 5-1, не даде многу голови ама средниот ред ни го држеше. Вторава сезона купивме тројца млади и со голема иднина, а едниот од нив не го сакав тоа беше Тевез зошто прво отиде во Вест Хем ама кога разбрав што како била работата после сватив и што се случи и проблеми и секакви пречки освоивме и премиер и лига на шампиони. Затоа велам Фергусон што сака го сака поради тоа што знае кој што и колку може да понуди.стојане шо му га секираш саф ке зема некој у последен момент ..
можно е берба да дојде
Мазнов, ама не сака да признаеА и Фергусон сигурно повеќе од нас знае кој е најдобар за у Манчестер. :wink: