(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Ајде стај го, сакам пак да ги слушнам.. оти на официјалната кај мене излегува интервјуто со Харгривс, а не тие Индијците (или што и да се)..

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
отворете ја www.manutd.com и видете го видето десно со тие талибанците како ја пеат песната за Солкер.ЗАКОН!
Оле легендо засекогаш ќе те паметиме

Еј не ги вреѓај луѓето не се талибанци од Индија се и секоја година седат во првите редови покрај клупата за гости ги плаќаат најскапите карти и секоја година имаат нов дрес закон се типците

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Оле легендо засекогаш ќе те паметиме

Еј не ги вреѓај луѓето не се талибанци од Индија се и секоја година седат во првите редови покрај клупата за гости ги плаќаат најскапите карти и секоја година имаат нов дрес закон се типците

Се зезав море,знам дека секоја сезона седат на првите места на Олд Трафорд.Ех колку сакам да сум на нивно место на Театарот на Соништата.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Пред се ЛЕГЕНДО ЗБОГУМ. Честитки за победата, и едно ГОЛЕМО F*CK. Ја испуштив утакмицата мислев дека е утре.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Уф, солзи ми идат.

Оле, голем човеку чао!Фала ти за се што стори за нас!Пред да почне претходната сезона во весник прочитав дека ќе се пензионирал тогаш.Е во тие моменти бев готов да зарикам како мало дете, очите ептен ми се насолзија.Толку многу го сакам човекот.

Видете ја сликава:)

Натправарот не го гледа и криво ми е, ама не можев да го гледам.Среќен сум што победиле.И зиак признај најсреќен беше кога Кемпбел даде гол?:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе ја сум најсреќен кога даваат гол Манчестер, не ми е битно кој го дава. :wink:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Зикс, чекаме линкови за натпреварот со Петерборо (или како и да се вика)...
По можност од justin.tv :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Ја мислам дека нема да им треба нов играч за оваа сезона освен можда подобар голман дека на ван дер сар му се ближи крајот:(:( вака како шо се се ТОП според мене...а играчи кои највише ги поштуем од манчестер се к.роналдо,руни и Гигс ако игра уште или отиде?:( btw David Silva ке биде мн добар според мене.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Уф, солзи ми идат.

Оле, голем човеку чао!Фала ти за се што стори за нас!Пред да почне претходната сезона во весник прочитав дека ќе се пензионирал тогаш.Е во тие моменти бев готов да зарикам како мало дете, очите ептен ми се насолзија.Толку многу го сакам човекот.

Видете ја сликава:)

Натправарот не го гледа и криво ми е, ама не можев да го гледам.Среќен сум што победиле.И зиак признај најсреќен беше кога Кемпбел даде гол?:)
да да среќен бев за него.ќе биде нешто од него:)

Ја мислам дека нема да им треба нов играч за оваа сезона освен можда подобар голман дека на ван дер сар му се ближи крајот:(:( вака како шо се се ТОП според мене...а играчи кои највише ги поштуем од манчестер се к.роналдо,руни и Гигс ако игра уште или отиде?:( btw David Silva ке биде мн добар според мене.

Бен Фостер го заборави.САФ не размислва за нов голман.И Гигс игра уште.а за Давид Силва и јас мислам така,одлично би се вклопил

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Бен Фостер го заборави.САФ не размислва за нов голман.И Гигс игра уште.а за Давид Силва и јас мислам така,одлично би се вклопил[/quote]

ама ако дојде ке биде одлично а дали ке дојде...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Зошто ваква ароганција?Сфаќам да му биде лут пошто пошол кај граѓаните ама ни збор да не му каже на другар?Поарно барем како Кин на Виеира што му објасни во тунелот, а потоа на теренот и практично дури, отколку вака со игнорирање:)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Браво за легендата, секоја чест, капа долу:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop