G
Gray Foxx
Гостин
Го симнав ја сега. Па да го закачам на Youtube ако сакате.Индијци :smir: и од сабајле е ставено тоа видео се убив барајќи го на ју тјуб....абе ајде некој слики да стави
Edit: Повелете
Го симнав ја сега. Па да го закачам на Youtube ако сакате.Индијци :smir: и од сабајле е ставено тоа видео се убив барајќи го на ју тјуб....абе ајде некој слики да стави
Оле легендо засекогаш ќе те паметимеотворете ја www.manutd.com и видете го видето десно со тие талибанците како ја пеат песната за Солкер.ЗАКОН!
Оле легендо засекогаш ќе те паметиме
Еј не ги вреѓај луѓето не се талибанци од Индија се и секоја година седат во првите редови покрај клупата за гости ги плаќаат најскапите карти и секоја година имаат нов дрес закон се типците
да да среќен бев за него.ќе биде нешто од негоУф, солзи ми идат.
Оле, голем човеку чао!Фала ти за се што стори за нас!Пред да почне претходната сезона во весник прочитав дека ќе се пензионирал тогаш.Е во тие моменти бев готов да зарикам како мало дете, очите ептен ми се насолзија.Толку многу го сакам човекот.
Видете ја сликава
Натправарот не го гледа и криво ми е, ама не можев да го гледам.Среќен сум што победиле.И зиак признај најсреќен беше кога Кемпбел даде гол?![]()
Ја мислам дека нема да им треба нов играч за оваа сезона освен можда подобар голман дека на ван дер сар му се ближи крајотвака како шо се се ТОП според мене...а играчи кои највише ги поштуем од манчестер се к.роналдо,руни и Гигс ако игра уште или отиде?
btw David Silva ке биде мн добар според мене.