(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
S

SSS-Stolica

Гостин
ај малце релаксација едно клипче
31 years fuck all
31 years fuck all
31 years fuck all
31 years fuck all
31 years fuck all
31 years fuck all
31 years fuck all
31 years fuck all

WE ALL HATE LEEDS SCUM
WE ALL HATE LEEDS SCUM
WE ALL HATE LEEDS SCUM

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (tvants) isn't associated with any program. Ова ми излегува кога ке го отворам линкот од ЗИКС. Ај ако знае некој нека ми каже која програма треба да ја имам инсталирано. Фала однапред. Извинете на дигресија од темата.:smir:

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
И морам да го пишам и овој пост. За оние кој на кабловска ја имаат српската спортклуб ја пишува во програмата како директен пренос.

Член од
21 јули 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
И морам да го пишам и овој пост. За оние кој на кабловска ја имаат српската спортклуб ја пишува во програмата како директен пренос.
И во среда ќе ја даваат со Јувентус, како и во недела со Портсмут

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Фабио и Рафаел во составот за вечер...

Kuszczak, Zieler; O’Shea, Evra, J Evans, Ferdinand, Brown, Cathcart, F Da Silva, R Da Silva; Fletcher, Gibson, Martin, Cleverley, Possebon, Gray; Campbell, Tevez, Nani.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (tvants) isn't associated with any program. Ова ми излегува кога ке го отворам линкот од ЗИКС. Ај ако знае некој нека ми каже која програма треба да ја имам инсталирано. Фала однапред. Извинете на дигресија од темата.:smir:
tvants :smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586

Kuszczak, Zieler; O’Shea, Evra, J Evans, Ferdinand, Brown, Cathcart, F Da Silva, R Da Silva; Fletcher, Gibson, Martin, Cleverley, Possebon, Gray; Campbell, Tevez, Nani.
Ќе мора да го гледам, баш ќе биде интересно :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626

Овие не ги знам :)
Инаку мило ми е што Симпсон отиде во Блекбурн, само да не седи на клупата, туку да изигра 38 натпревари. :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Инаку мило ми е што Симпсон отиде во Блекбурн, само да не седи на клупата, туку да изигра 38 натпревари. :)
Поточно 36 натпревари, двата против нас не ќе може да ги игра :helou:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Рон Роберт Цилер е голман на младинската репрезентација на Германија до 19 години, а Греј ни јас не го знам:)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579

Рон Роберт Зилер беше избран за најдобар голман на последното ЕП до 19 год кој го освои тој заедно со селекцијата на Германија.

леле ме претече Џену:):)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе некој што има кабловска да не е информиран дали мечов случајно ќе го има на кабловска. Не ми се троши од нетот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom