Фан клуб - РК Вардар

M

MrzaRules

Гостин
Омилен играч ми беше на времето, али го скина сообрааќајката. Ако убаво се сеќавам, загинаа сопругата и ќеркичката :(
загинаа жена му,ќерката и плус жена му беше бремена...а он беше неколку месеци во длабока кома...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Па добро се држеле што :icon_lol:
Во секој случај жалосно е тоа што си го дозволија Битолчаните, т.е. што дозволија група партиски профитери да им го доведе клубот до просјачки стап :tapp:
Али пошто увек ние сме им криви, ете им еден срдечен поздрав со 14 гола разлика:love:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Па добро се држеле што :icon_lol:
Во секој случај жалосно е тоа што си го дозволија Битолчаните, т.е. што дозволија група партиски профитери да им го доведе клубот до просјачки стап :tapp:
Али пошто увек ние сме им криви, ете им еден срдечен поздрав со 14 гола разлика:love:
Кој рече дека вие сте криви?
Ако се погледни на вистината во очи јасно е како бел ден дека Пелистер страда/л од своите(дали бизнисмени,градски власти,партии,навивачи)....на времето и од судиите........
Резултатот е реален одраз на силите во моментот,Вардар има за неколку класи посилен тим....
Нема тука ништо страшно и срамно шо се изгуби со 14 разлика,во моментот ситуацијата е таа...
Одамна не е дерби,како тргнале работите во иднина овај меч незаслужено ќе го носи епитетот "(поранешно)дерби"(на хартија).....:tapp:

Член од
21 септември 2011
Мислења
359
Поени од реакции
640
Za kriv nikoj ne veli deka ste ,ama ubo e so od Skopje a sigurno i od mesecina se gleda koj e kriv !!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
РАСПОРЕД:

Вардар-Овче поле 11/12.04.2012 (среда)
Куманово-Вардар 18/19.04.2012 (среда)
Вардар-Тинекс Пролет 21/22.04.2012
металург-ВАРДАР 15/26.04.2012 (среда)
Вардар-Пелистер 28/29.04.2012
Овче Поле-Вардар 05/06.05.2012
Вардар-Куманово 09/10.05.2012 (среда)
Тинекс Пролет-Вардар 12/13.05.2012
ВАРДАР-металург 26/27.05.2012

Топ, титулата ќе се решава на наш терен :icon_mrgr:

Купот ќе се игра на 19-ти и 20-ти Мај :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=6814

Абе утре требало со Металург да играме :eek:
Се плашат да дојдат педерите :cool:
--- надополнето: 26 март 2012 во 17:21 ---
Стрелци на мечот со Пелистер: Марковиќ 8, Марковски 6, Ојлески 5, Петриќ 5, Симовиќ 2, Вујовиќ 2, Додер 1, Лазаров 1, Собол 1, Стоилов 1, Кукоски 1 и КАРАЧИЌ 1.
Само Николиќ не им дал гол претпоставувам не ни играл, а ко што гледам бековиве не се ни испотиле многу :D

Од лево крило 13 гола сме им дале :pos:
Ме радува што Карачиќ влегол во игра.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Како бе така утре треба да се игра утакмицата а уште не се знае дали ќе се игра ебате..... И после посетеност ќе имало жими куров....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
SPISAK:

golmani: Darko Stanić (Metalurg, Makedonija), Dragan Marjanac (Bern Muri, Švajcarska)

leva krila: Ivan Nikčević (Valjadolid, Španija), Dobrivoje Marković (Vardar, Makedonija)

and the rest is bla, bla, bla... :)

и Страхиња е на резервниот список кај голманите...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
SPISAK:

golmani: Darko Stanić (Metalurg, Makedonija), Dragan Marjanac (Bern Muri, Švajcarska)

leva krila: Ivan Nikčević (Valjadolid, Španija), Dobrivoje Marković (Vardar, Makedonija)

and the rest is bla, bla, bla... :)

и Страхиња е на резервниот список кај голманите...
Беше и на поширок список за EП........има одлична сезона во Вардар сега.Малце ми е криво што го има истиснато Ојлески на таа позиција,затоа што сакам да го гледам Вардар со што повеќе домашни играчи,но ете драго ми е што го продолжи договорот и што и следната сезона ќе остане во Вардар.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Играше Марковиќ на дел од средбите на ова ЕП, не беше само на поширокиот список :)

И мене ми е криво, ама реално е за нијанса подобар од Ојлески. Сепак и Ојлески добива голема шанса, и двајцата играат подеднакво.
Газиме на лево крило :cuc:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Играше Марковиќ на дел од средбите на ова ЕП, не беше само на поширокиот список :)

И мене ми е криво, ама реално е за нијанса подобар од Ојлески. Сепак и Ојлески добива голема шанса, и двајцата играат подеднакво.
Газиме на лево крило :cuc:
На лево крило сме исти со Металург,на десно можеби и малце и подобри да сме од нив.На пикер сме подобри,али на голман и бекови 2 класи се над нас.А сепак бековите се најбитни и се носитили на играта.......

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не сум го приметил Добривоје дека играл на ЕП... :eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom