M
MrzaRules
Гостин
загинаа жена му,ќерката и плус жена му беше бремена...а он беше неколку месеци во длабока кома...Омилен играч ми беше на времето, али го скина сообрааќајката. Ако убаво се сеќавам, загинаа сопругата и ќеркичката![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
загинаа жена му,ќерката и плус жена му беше бремена...а он беше неколку месеци во длабока кома...Омилен играч ми беше на времето, али го скина сообрааќајката. Ако убаво се сеќавам, загинаа сопругата и ќеркичката![]()

Кој рече дека вие сте криви?Па добро се држеле што
Во секој случај жалосно е тоа што си го дозволија Битолчаните, т.е. што дозволија група партиски профитери да им го доведе клубот до просјачки стап
Али пошто увек ние сме им криви, ете им еден срдечен поздрав со 14 гола разлика![]()

Za kriv nikoj ne veli deka ste ,ama ubo e so od Skopje a sigurno i od mesecina se gleda koj e kriv !!!!Во секој случај жалосно е тоа што си го дозволија Битолчаните, т.е. што дозволија група партиски профитери да им го доведе клубот до просјачки стап
Али пошто увек ние сме им криви, ете им еден срдечен поздрав со 14 гола разлика![]()

Беше и на поширок список за EП........има одлична сезона во Вардар сега.Малце ми е криво што го има истиснато Ојлески на таа позиција,затоа што сакам да го гледам Вардар со што повеќе домашни играчи,но ете драго ми е што го продолжи договорот и што и следната сезона ќе остане во Вардар.SPISAK:
golmani: Darko Stanić (Metalurg, Makedonija), Dragan Marjanac (Bern Muri, Švajcarska)
leva krila: Ivan Nikčević (Valjadolid, Španija), Dobrivoje Marković (Vardar, Makedonija)
and the rest is bla, bla, bla...
и Страхиња е на резервниот список кај голманите...

На лево крило сме исти со Металург,на десно можеби и малце и подобри да сме од нив.На пикер сме подобри,али на голман и бекови 2 класи се над нас.А сепак бековите се најбитни и се носитили на играта.......Играше Марковиќ на дел од средбите на ова ЕП, не беше само на поширокиот список
И мене ми е криво, ама реално е за нијанса подобар од Ојлески. Сепак и Ојлески добива голема шанса, и двајцата играат подеднакво.
Газиме на лево крило![]()