Фан клуб - РК Вардар

Омилен играч ми беше на времето, али го скина сообрааќајката. Ако убаво се сеќавам, загинаа сопругата и ќеркичката :(
загинаа жена му,ќерката и плус жена му беше бремена...а он беше неколку месеци во длабока кома...

Па добро се држеле што :icon_lol:
Во секој случај жалосно е тоа што си го дозволија Битолчаните, т.е. што дозволија група партиски профитери да им го доведе клубот до просјачки стап :tapp:
Али пошто увек ние сме им криви, ете им еден срдечен поздрав со 14 гола разлика:love:

Па добро се држеле што :icon_lol:
Во секој случај жалосно е тоа што си го дозволија Битолчаните, т.е. што дозволија група партиски профитери да им го доведе клубот до просјачки стап :tapp:
Али пошто увек ние сме им криви, ете им еден срдечен поздрав со 14 гола разлика:love:
Кој рече дека вие сте криви?
Ако се погледни на вистината во очи јасно е како бел ден дека Пелистер страда/л од своите(дали бизнисмени,градски власти,партии,навивачи)....на времето и од судиите........
Резултатот е реален одраз на силите во моментот,Вардар има за неколку класи посилен тим....
Нема тука ништо страшно и срамно шо се изгуби со 14 разлика,во моментот ситуацијата е таа...
Одамна не е дерби,како тргнале работите во иднина овај меч незаслужено ќе го носи епитетот "(поранешно)дерби"(на хартија).....:tapp:

Za kriv nikoj ne veli deka ste ,ama ubo e so od Skopje a sigurno i od mesecina se gleda koj e kriv !!!!

РАСПОРЕД:

Вардар-Овче поле 11/12.04.2012 (среда)
Куманово-Вардар 18/19.04.2012 (среда)
Вардар-Тинекс Пролет 21/22.04.2012
металург-ВАРДАР 15/26.04.2012 (среда)
Вардар-Пелистер 28/29.04.2012
Овче Поле-Вардар 05/06.05.2012
Вардар-Куманово 09/10.05.2012 (среда)
Тинекс Пролет-Вардар 12/13.05.2012
ВАРДАР-металург 26/27.05.2012

Топ, титулата ќе се решава на наш терен :icon_mrgr:

Купот ќе се игра на 19-ти и 20-ти Мај :)

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=6814

Абе утре требало со Металург да играме :eek:
Се плашат да дојдат педерите :cool:
--- надополнето: 26 март 2012 во 17:21 ---
Стрелци на мечот со Пелистер: Марковиќ 8, Марковски 6, Ојлески 5, Петриќ 5, Симовиќ 2, Вујовиќ 2, Додер 1, Лазаров 1, Собол 1, Стоилов 1, Кукоски 1 и КАРАЧИЌ 1.
Само Николиќ не им дал гол претпоставувам не ни играл, а ко што гледам бековиве не се ни испотиле многу :D

Од лево крило 13 гола сме им дале :pos:
Ме радува што Карачиќ влегол во игра.

Како бе така утре треба да се игра утакмицата а уште не се знае дали ќе се игра ебате..... И после посетеност ќе имало жими куров....

SPISAK:

golmani: Darko Stanić (Metalurg, Makedonija), Dragan Marjanac (Bern Muri, Švajcarska)

leva krila: Ivan Nikčević (Valjadolid, Španija), Dobrivoje Marković (Vardar, Makedonija)

and the rest is bla, bla, bla... :)

и Страхиња е на резервниот список кај голманите...

SPISAK:

golmani: Darko Stanić (Metalurg, Makedonija), Dragan Marjanac (Bern Muri, Švajcarska)

leva krila: Ivan Nikčević (Valjadolid, Španija), Dobrivoje Marković (Vardar, Makedonija)

and the rest is bla, bla, bla... :)

и Страхиња е на резервниот список кај голманите...
Беше и на поширок список за EП........има одлична сезона во Вардар сега.Малце ми е криво што го има истиснато Ојлески на таа позиција,затоа што сакам да го гледам Вардар со што повеќе домашни играчи,но ете драго ми е што го продолжи договорот и што и следната сезона ќе остане во Вардар.

Играше Марковиќ на дел од средбите на ова ЕП, не беше само на поширокиот список :)

И мене ми е криво, ама реално е за нијанса подобар од Ојлески. Сепак и Ојлески добива голема шанса, и двајцата играат подеднакво.
Газиме на лево крило :cuc:

Играше Марковиќ на дел од средбите на ова ЕП, не беше само на поширокиот список :)

И мене ми е криво, ама реално е за нијанса подобар од Ојлески. Сепак и Ојлески добива голема шанса, и двајцата играат подеднакво.
Газиме на лево крило :cuc:
На лево крило сме исти со Металург,на десно можеби и малце и подобри да сме од нив.На пикер сме подобри,али на голман и бекови 2 класи се над нас.А сепак бековите се најбитни и се носитили на играта.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom