3D во кино Милениум

P

PewDiePie

Гостин
Значи овие од Кино Милениум фб фан страната најголеми тролачи се јас ги прашувам кога следен 3Д филм a они ми враќаат со Градско Кино Милениум во следниве 2 недели на репертоар ќе играат филмовите МАСАКР, ЧЕЛИЧНАТА ДАМА и ПОТОМЦИ, а веднаш по нив, на 30 март премиера ќе има филмот SKOPJE REMIXED.Јеботе па дај конкретен одговор 400 пати да ги прашаш истото ќе го направат.
Е тие баш тебе те чекале да ти се отворат,ме чуди што не ти кажале колку профит прават.

Јавно кино е ебате што очекувате,вакво прашање само македонец може да постави, и да се напизди зошто не добил одговор. :facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Е тие баш тебе те чекале да ти се отворат,ме чуди што не ти кажале колку профит прават.

Јавно кино е ебате што очекувате,вакво прашање само македонец може да постави, и да се напизди зошто не добил одговор. :facepalm:
И уште па тие што ја оддржуваат ФБ страната требало да знаат :pos:

А што е поентата да му се каже на членов кој е нареден филм? Можеби спремаат маркетиншка фама со него, од кај ги знаеш. Ова ко да пишеш на страната на Епл да ги прашаш ајфон 6ка кога ќе искочи :pos:

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Мене ок ми беше. Секако не може да се очекува којзнае што од филм од 99-та али видовме што значи 3D. Веројатно вистинското 3D треба да е налик на оние бројките кои одбројуваа пред почетокот на филмот кога ми се чинеше дека ми се пред мене на 2 метри и дека можеш да ги фатиш :D
I ja se slozuvam so tebe, tie brojkite sto izleguvaat pred filmot mislam deka toa e vistinskoto 3D, taka da koga ke dojde film koj e sniman so 3D kameri ke bide taka a ne kako starive filmovi prepraveni vo 3D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Знам дека е темава првенствено за 3D, ама мислам дека нема друга тема за Милениум. Сега видов дека наскоро ќе започне да се прикажува John Carter. На IMDb има добра оцена, иако го изругаа речиси сите американски критичари.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Тоа наскоро значи од утре јас колку што разбрав.
Изгледа интересен дека е ама некако мислам дека филмот ќе биде некој микс од повеќе филмови.Ваљда не знаеле што попрво да направат па се испомешале и затоа го ругаат критичарите.
Инаку филмот има 200 милиони загуба а на ИМДБ има добар рејтинг.
Можеби ќе го гледам зависи од коментарите на другите што ќе одат да го гледаат :)

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Јас планирам да го гледам некој ден, но не очекувам дека ќе биде нешто кој знае што. Онака океј филмче за разонода.

Во 3D ќе биде кај нас или обична проекција?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Вчера немаше, ама гледам сега на страната на Милениум ставиле дека филмот е во 3D.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.879
Поени од реакции
6.936
Cel ke bide vo 3D ili nekoj misks 2D/3D.. ? :)
Изгледа уште не сфаќате што е 2D, а што 3D? Ако филмот е сниман оригинално во 3D за очекување е да биде добар, баш 3D, е сега нормално не може буквално секоја сцена, кадар да биде 3D, ама тоа што треба да биде ќе биде. А стандард 2D си е како на ТВ шо гледате. Ако не е оригинално правен во 3D тогаш значи е конвертиран, како Star Wars 1 шо беше, шо мислам дека не е то то.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Го гледав John Carter вечерва, глуп филм е али вреди да се гледа само за ефектите и сценографијата. Глумата во филмот е трагедија, дијалогот чизи и клише. Не знам што беше финтата но овој пат некако ми беше матен филмот, пробав да ги зачистам наочарите али не беше до тоа. Сите брзи сцени беа тешки за следење. Инаку филмот е Star Wars meets Avatar.

Позитивна страна од Милениум го имаат средено преводот, овој пат добро се гледаше.

За оние што се мислат дали да го гледаат или не, подобар беше од The Darkest Hour, ако ви е некој репер тоа. Солидна приказна уништена со лоша режија и глума. Али се гледа дека доста пари се фрлени на филмот, имаше и солидни ефекти.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Титаник 3D... Сакам да го донесат кај нас.

Лео...

:love::love::love::love:

Љубов.

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
Добро го дадоа Стар Ворс , и сега кои се следните филмови на нивната страница во категоријата "Наскоро" нема ништо да се знае што кје има друго во сите други земји дури пред 3 месеца се знае дека кје дојде тој и тој филм кај нас една недела пред да го даваат.
Иначе за премиерата на Стар Ворс немаше карти бидејки во Вест имаше 250 гратис карти :)
kako mislis vest? gaga sigurno nebile,nekoj gi platil

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
кои филмови се емитуваат моментално во кино Милениум?

Kajgana Shop

На врв Bottom