3D во кино Милениум

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Мене ок ми беше. Секако не може да се очекува којзнае што од филм од 99-та али видовме што значи 3D. Веројатно вистинското 3D треба да е налик на оние бројките кои одбројуваа пред почетокот на филмот кога ми се чинеше дека ми се пред мене на 2 метри и дека можеш да ги фатиш :D
Кажете кога ќе даваат adult movies :pos:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Мене ок ми беше. Секако не може да се очекува којзнае што од филм од 99-та али видовме што значи 3D. Веројатно вистинското 3D треба да е налик на оние бројките кои одбројуваа пред почетокот на филмот кога ми се чинеше дека ми се пред мене на 2 метри и дека можеш да ги фатиш :D
За да испадне нешто понапред и да може да го „фатиш“ треба прво да биде така креирано.Тие ефекти се претежно кај прашинки и слично неможе секој еден дел од филмот да ти биде така претставен.Кино опремата е таа што е.Не е работава овде демек во Македонија е па полошо е оди во Германија гледај го.3Д-то е развиено до овој степен за подобро треба да се почека.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Некој да не знае кој 3Д филм ќе го даваат во Милениум после Star Wars?

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Ништо посебно, почекајте нов филм сниман 3Д.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Има шпекулации дека Титаник ќе биде следен 3Д филм во Милениум.
Искрено јас подобро ќе го гледам Кралот лав отколку Титаник ама ајде.

А

Анноун

Гостин
Wrath of The Titans излегува на крајот на месецот . Би требало да го донесат. Како за 3D би требало да има што да се види :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Има шпекулации дека Титаник ќе биде следен 3Д филм во Милениум.
Искрено јас подобро ќе го гледам Кралот лав отколку Титаник ама ајде.
Се согласувам, незгодно ќе биде да се плаче со наочари на тебе :pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Се согласувам, незгодно ќе биде да се плаче со наочари на тебе :pos:
Јас застанувам пред Кино Милениум и паломи ќе продавам после секое емитување.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Не можевте сликите од Кралот Лав да ги ставите под спојлер?! Све ми испорасипавте.

...се зафркавам. Да, дај боже да дојде Симба во Милениум, бидејќи на Титаник мислам дека му пројде модата во Македонија. Зенитот го достигна пред некоја година кога го даваа на А1. Фејсбукот ми беше преполн со Леонардо и Селин.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
. Фејсбукот ми беше преполн со Леонардо и Селин.
Мене сите коментари и линкови на Фејсбук ми се од баби и тетки. Радо би се трампал за Селин и Леонардо.

Него до сега воопшто не ми се допаднале филмовите што беа со 3д проекција. Чекам нешто да добро искочи.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.879
Поени од реакции
6.936
Ајдеее нов филм во 3D му помина филингот на Стар Варс.

Член од
20 февруари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
73
Значи овие од Кино Милениум фб фан страната најголеми тролачи се јас ги прашувам кога следен 3Д филм a они ми враќаат со Градско Кино Милениум во следниве 2 недели на репертоар ќе играат филмовите МАСАКР, ЧЕЛИЧНАТА ДАМА и ПОТОМЦИ, а веднаш по нив, на 30 март премиера ќе има филмот SKOPJE REMIXED.Јеботе па дај конкретен одговор 400 пати да ги прашаш истото ќе го направат.

Kajgana Shop

На врв Bottom