3D во кино Милениум

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ок ми беше. Секако не може да се очекува којзнае што од филм од 99-та али видовме што значи 3D. Веројатно вистинското 3D треба да е налик на оние бројките кои одбројуваа пред почетокот на филмот кога ми се чинеше дека ми се пред мене на 2 метри и дека можеш да ги фатиш :D
Кажете кога ќе даваат adult movies :pos:

Мене ок ми беше. Секако не може да се очекува којзнае што од филм од 99-та али видовме што значи 3D. Веројатно вистинското 3D треба да е налик на оние бројките кои одбројуваа пред почетокот на филмот кога ми се чинеше дека ми се пред мене на 2 метри и дека можеш да ги фатиш :D
За да испадне нешто понапред и да може да го „фатиш“ треба прво да биде така креирано.Тие ефекти се претежно кај прашинки и слично неможе секој еден дел од филмот да ти биде така претставен.Кино опремата е таа што е.Не е работава овде демек во Македонија е па полошо е оди во Германија гледај го.3Д-то е развиено до овој степен за подобро треба да се почека.

Некој да не знае кој 3Д филм ќе го даваат во Милениум после Star Wars?

Ништо посебно, почекајте нов филм сниман 3Д.

Има шпекулации дека Титаник ќе биде следен 3Д филм во Милениум.
Искрено јас подобро ќе го гледам Кралот лав отколку Титаник ама ајде.

Wrath of The Titans излегува на крајот на месецот . Би требало да го донесат. Како за 3D би требало да има што да се види :)

Има шпекулации дека Титаник ќе биде следен 3Д филм во Милениум.
Искрено јас подобро ќе го гледам Кралот лав отколку Титаник ама ајде.

Се согласувам, незгодно ќе биде да се плаче со наочари на тебе :pos:

4f35923e34365_bitch-please.png

the-lion-king-300x214.jpg

the%20lion%20king%20simba%20crying.jpg

Јас застанувам пред Кино Милениум и паломи ќе продавам после секое емитување.

Не можевте сликите од Кралот Лав да ги ставите под спојлер?! Све ми испорасипавте.

...се зафркавам. Да, дај боже да дојде Симба во Милениум, бидејќи на Титаник мислам дека му пројде модата во Македонија. Зенитот го достигна пред некоја година кога го даваа на А1. Фејсбукот ми беше преполн со Леонардо и Селин.

. Фејсбукот ми беше преполн со Леонардо и Селин.

Мене сите коментари и линкови на Фејсбук ми се од баби и тетки. Радо би се трампал за Селин и Леонардо.

Него до сега воопшто не ми се допаднале филмовите што беа со 3д проекција. Чекам нешто да добро искочи.

Ајдеее нов филм во 3D му помина филингот на Стар Варс.

Значи овие од Кино Милениум фб фан страната најголеми тролачи се јас ги прашувам кога следен 3Д филм a они ми враќаат со Градско Кино Милениум во следниве 2 недели на репертоар ќе играат филмовите МАСАКР, ЧЕЛИЧНАТА ДАМА и ПОТОМЦИ, а веднаш по нив, на 30 март премиера ќе има филмот SKOPJE REMIXED.Јеботе па дај конкретен одговор 400 пати да ги прашаш истото ќе го направат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom