3D во кино Милениум

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Титаник нема да биде римејк, што ви е? Истиот филм е преработен во 3Д верзија.

А пример, сум од друг град, како може пред време да земам карта?
Планирам да идам СК, ради киното... но што ако нема карта кога ќе пристигнам таму?

Планирам да идам СК, ради киното... но што ако нема карта кога ќе пристигнам таму?
Jaви се и резервирај карта

а кој рекол дека ќе е римејк ?

Дај бе нека даваат сериозен 3Д филм а не некој римејк.

Го цитирав типот што мене ме цитирал со изјавата, и со клипот, па на тоа ме асоцираше, дека мисли дека ќе биде римејк на Титаник.

Го цитирав типот што мене ме цитирал со изјавата, и со клипот, па на тоа ме асоцираше, дека мисли дека ќе биде римејк на Титаник.
За мене римејк-филм од порано направен со неколку едити за да биде во 3Д
Барем во случајов :D

Ако ти е за Стар Ворс, не ни мораш да резервираш, 99% ќе има карта. На почетокот е тоа кога сите се тепаат за карти, после е веќе порастеретено.

Ако ти е за Стар Ворс, не ни мораш да резервираш, 99% ќе има карта. На почетокот е тоа кога сите се тепаат за карти, после е веќе порастеретено.
Да си прашам отсега, понатаму имам во план да појдам...
А и филмчинава сеа за сеа шо знам не ме влечат, можеби подобри ќе донесат..
Гледам во Кавадарци, носат интересни филмчина, ама друго е СК да појдиш друго е Кавадарци :icon_mrgr:

Добро го дадоа Стар Ворс , и сега кои се следните филмови на нивната страница во категоријата "Наскоро" нема ништо да се знае што кје има друго во сите други земји дури пред 3 месеца се знае дека кје дојде тој и тој филм кај нас една недела пред да го даваат.
Иначе за премиерата на Стар Ворс немаше карти бидејки во Вест имаше 250 гратис карти :)

Да си прашам отсега, понатаму имам во план да појдам...
А и филмчинава сеа за сеа шо знам не ме влечат, можеби подобри ќе донесат..
Гледам во Кавадарци, носат интересни филмчина, ама друго е СК да појдиш друго е Кавадарци :icon_mrgr:
Освен големината на киното нема некоја друга разлика.Во Кавадарци проекторот е Real3D со Dolby TrueHD 7.1 сараунд и влезницата чини 100 денари,а очилата си ги купуваш 100 денари и потоа твој си се.Имаш секоја недела по 1-2 нови филмови кои се проектираат.Ако ти е поблиску Кавадарци може и овде да гледаш искуството ќе ти биде исто.

Мене ок ми беше. Секако не може да се очекува којзнае што од филм од 99-та али видовме што значи 3D. Веројатно вистинското 3D треба да е налик на оние бројките кои одбројуваа пред почетокот на филмот кога ми се чинеше дека ми се пред мене на 2 метри и дека можеш да ги фатиш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom