- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
Титаник нема да биде римејк, што ви е? Истиот филм е преработен во 3Д верзија.
200.Колку е карта ?
Jaви се и резервирај картаА пример, сум од друг град, како може пред време да земам карта?
Планирам да идам СК, ради киното... но што ако нема карта кога ќе пристигнам таму?
има некоја страница, или број ако знаеш?Jaви се и резервирај карта
http://kinomilenium.mk/?page_id=11има некоја страница, или број ако знаеш?
а кој рекол дека ќе е римејк ?Титаник нема да биде римејк, што ви е? Истиот филм е преработен во 3Д верзија.
а кој рекол дека ќе е римејк ?
Го цитирав типот што мене ме цитирал со изјавата, и со клипот, па на тоа ме асоцираше, дека мисли дека ќе биде римејк на Титаник.Дај бе нека даваат сериозен 3Д филм а не некој римејк.
За мене римејк-филм од порано направен со неколку едити за да биде во 3ДГо цитирав типот што мене ме цитирал со изјавата, и со клипот, па на тоа ме асоцираше, дека мисли дека ќе биде римејк на Титаник.
Ако ти е за Стар Ворс, не ни мораш да резервираш, 99% ќе има карта. На почетокот е тоа кога сите се тепаат за карти, после е веќе порастеретено.А пример, сум од друг град, како може пред време да земам карта?
Планирам да идам СК, ради киното... но што ако нема карта кога ќе пристигнам таму?
Да си прашам отсега, понатаму имам во план да појдам...Ако ти е за Стар Ворс, не ни мораш да резервираш, 99% ќе има карта. На почетокот е тоа кога сите се тепаат за карти, после е веќе порастеретено.
Освен големината на киното нема некоја друга разлика.Во Кавадарци проекторот е Real3D со Dolby TrueHD 7.1 сараунд и влезницата чини 100 денари,а очилата си ги купуваш 100 денари и потоа твој си се.Имаш секоја недела по 1-2 нови филмови кои се проектираат.Ако ти е поблиску Кавадарци може и овде да гледаш искуството ќе ти биде исто.Да си прашам отсега, понатаму имам во план да појдам...
А и филмчинава сеа за сеа шо знам не ме влечат, можеби подобри ќе донесат..
Гледам во Кавадарци, носат интересни филмчина, ама друго е СК да појдиш друго е Кавадарци