UEFA Europa League 2011/12

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.708
Помина времето кога манчестер газеа се пред нив, ако ги споредуваш овие манчестер и манчестер пред 2 години ќе видиш колку се опаднати ;)
Во овој Манчестер има млади играчи по кои ќе плачат Реал и Барса за некоја сезона.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Билбао игра како на него да му требаат голови за да оди во следна фаза. Дечките вечерва се екстра тимче.:cuc:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
РУНИИИИИИИИИИИИИ
Се радувам на гол на Манлчестер хахахаха
1-1 3+

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Убав гол на Руни, други играчи не гледам да играат на утакмицава вие гледате ? :icon_lol:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
РУНИИИИИИИИИИИИИ
Се радувам на гол на Манлчестер хахахаха
1-1 3+
Само заради тебе нејќев да дадеме гол, да паднеш, ме отече денес со твојата глупа спортска.
Трол еден.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
Манчестер греота денеска...
Да ги реализираа сите шанси 10-1ќе беше...
--- надополнето: 15 март 2012 во 20:42 ---
Само заради тебе нејќев да дадеме гол, да паднеш, ме отече денес со твојата глупа спортска.
Трол еден.
Шо те ебам :love:
Темава не е ФАН КЛУБ МАНЧЕСТЕР АКО НЕ ПРИМЕТУВАШ.
Што сум ти крив што ви ја скршија кичмата ;)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ќе праиме муабет, ако си фан немора да ги фалиш до 100ка, да зборуваме рално ;)[/quo
Ајде кажи ми како пројде врмето на манчестер поради една лоша сезона у европа порад тоа што уште газимо у англија поради тоа што моментално смо први пред тим кој е вештачки пробува да стане нешто у фудбалскиот свет ајде те моли друг пут пред да напишеш нешто размисли убаво

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
^ Депортиво да ги реализираа сите шанси немаше да бидат сега втора лига :pos:

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Трол еден.
Ѕвер си чим си ја играл 1 & 3 + ja неможам X2 двојна шанса да ја фанам :unsure:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
^ Депортиво да ги реализираа сите шанси немаше да бидат сега втора лига :pos:
Вие сите да ги реализиравте денес, пак ќе испадневте :icon_mrgr:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ѕвер си чим си ја играл 1 & 3 + ja неможам X2 двојна шанса да ја фанам :unsure:
Па така кажи си бе мило,на спортска ти е играна и те зезна и сеа овде ќе ми јадиш лајненици демек вакви биле такви биле....
И мене на две ливчина ме турна на другото сум во игра сеуште па што требаше да јадам витамини?

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Ќе праиме муабет, ако си фан немора да ги фалиш до 100ка, да зборуваме рално ;)
Дај бе другар размисли малце.Од два натпревари ти одма носиш заклучок,а тоа што е прв во премиер лига после 30 кола нема никакво значење.Значи Атлетик Билбао ако би играл во Англија ко од шала би земал титули.Класичен муабет за првачиња,џабе брат ти има црн појас карате јас ќе ти го викнам братучед ми тој војска е биден...:eek: И ај сеа да те видам.

Помина времето кога манчестер газеа се пред нив, ако ги споредуваш овие манчестер и манчестер пред 2 години ќе видиш колку се опаднати ;)
На Арсенал ги згазија на почеток од сезона...или тоа не се важи.

Ништо нема да те чини да почекаш па да коментираш,бидејќи вака "заклучоциве" не држат вода.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Па така кажи си бе мило,на спортска ти е играна и те зезна и сеа овде ќе ми јадиш лајненици демек вакви биле такви биле....
И мене на две ливчина ме турна на другото сум во игра сеуште па што требаше да јадам витамини?
Па и да ја играм и да не ја играм имам исто мислење, тешко ќе биде за манчестер да ја освои трката за премиер лигата, не дај боже да им се паднат челзи има да губат го грчка ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom