Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
Џоди Пико - Заедно (Љубовна приказна)Некој добар трилер ако може да ми предложите?
Мери Хигинс Кларк - Крик во ноќта
и се од Сидни Шелдон
Џоди Пико - Заедно (Љубовна приказна)Некој добар трилер ако може да ми предложите?
Калуѓерот што го продаде своето ферари - Робин ШармаПорано никогаш не сум сакал да читам книги особено не лектири за во школо
Сега дали стигам во тој дел од животот што самава душа ми бара нешто интересно за читање..
Дај кажете некоја интересна книга психолошка по можност ама со поуки и мудрости и доза на хумор (доколку има таква некоја книга )
Благодарам
Ја има во Топер, баш пред некој ден разгледував.Здраво , сакам да ве прашам дали некој знае каде можам да ја најдам книгата "Zodiac" ако воопшто ја има во нашива книжарници , или можеби да чекам саем на книга ?
Благодарам.
Денес ја барав во Топер (Рамстор и ГТЦ), ја нема. Девојката во ГТЦ провери во компјутер, и ми рече дека никогаш немале таква книга. Освен ако насловот на книгата е некако лошо преведен? Но, немаа книга ниту од Роберт Грејсмит, кој е автор на Зодијак.Ја има во Топер, баш пред некој ден разгледував.
Ne e istata.Денес ја барав во Топер (Рамстор и ГТЦ), ја нема. Девојката во ГТЦ провери во компјутер, и ми рече дека никогаш немале таква книга. Освен ако насловот на книгата е некако лошо преведен? Но, немаа книга ниту од Роберт Грејсмит, кој е автор на Зодијак.
Значи твоја грешка?Ne e istata.
Sea proguglav da vidam kako izgleda ovaa od Robert Graysmith, ne e taa.
Ovaa bese zelena debela kniga so liljakovi bukvi I ilustracija na koricata sto ja vidov, ama ne sum sigurna od koj pisatel e.
Izvini ako ja te izmaltretirav da proveruvas...