Фан Клуб: Јувентус

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
* не мислам и јас така - неговиот менаџер веќе има нереални барања за младичов,кога си спортист прво настапуваш со љубов кон клубот,соиграчите и навивачите,а парите не треба да бидат главен стимул ! дечкото посекако ќе заработи богатство ако се покажи,дали ќе бидат 2 мил по сезона или 5 мил според мене на човекот не треба да му прават разлика,пошто животот и со 500 илјади по сезона ќе му биде осигуран луксузно да живее до крајот на животот

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Интер го победи Киевоо.Е ова ме нервира најмногу.Секоја чест за Интер не ми е коментарот да омаловажувам или било што туку ме нервира како Јувентус НЕ може да го победи мочаниов Киево.Две утакмици две реми.Преку таквото веќе..

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Site ekipi protiv Juve igraat kako da im e posledna ko da ke ispadnat ako izgubat,Plemeto nivno.Sto ne stiskaa cagliari protiv Napoli ili chievo protiv inter ccc.Ednostavno nemozam da svatam :mad:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Ке биде ,верувам дека после овој натпревар ке се дигне многу формата бидејки имаме одлучувачки дуели.....наполи ни иде и интер кој изгледа ке ја дига формата мамето да му го ебам .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ке биде ,верувам дека после овој натпревар ке се дигне многу формата бидејки имаме одлучувачки дуели.....наполи ни иде и интер кој изгледа ке ја дига формата мамето да му го ебам .
Повеќе ме плаши Интер кој не е во форма, отколку Интер во форма ...

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Eee znaci igrame vo Nedela , 15:00 FINALLY :P , u Luigi Feraris protiv nezgodnata Genoa . Ou Ouu , nie sme vo kriza , i toa vo odbrana haos , i konte nema da bideu klupa , atmosferata ke bide sigurna dobra u stadionot , bidejki gostuva Juve a za tie genoanci e naj omrazenata ekipa Juve :A

X - e realen ishod , no Juve e Juve!! SE E MOZNO

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Site ekipi protiv Juve igraat kako da im e posledna ko da ke ispadnat ako izgubat,Plemeto nivno.Sto ne stiskaa cagliari protiv Napoli ili chievo protiv inter ccc.Ednostavno nemozam da svatam :mad:
Тоа покажува кој е ЈУВЕ, само големи тимови можат да пикнат некого во сопствениот шеснаесетник :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Видал има играно како CB многу пати за чиле и беше добар ( да не претерам да речам феноменален ико не е баш претерано).

Касерес прошлата утакмица баш покажа дека е подобрен спрема прошлиот пат кога беше тука, Бонучи едстановно неможам да го сватам не е лош играч, има се за дефанзивец лани беше добар ама оваа сеозна некако мн кикснува дали нешто до тактика или кој знае.

Јас мислам дека против Џенова ке победиме и тоа мора мн иксови досега а некако наредната недела Милан со Рома мислам дека ке киксни така ми мириса некако.

Милан нема дерби победено, Рома изгуби од Лацио таму кучка ке се кучи.

Како и да е мора да се истрпи овој викенд уште од наредниот нисе враќа еден дефанзивец тоа е добро.

Пирло слушам немало да игра добро од каде веста? Пирло ке игра и е потврден од Конте и од тренерот на Џенова во тактичките преписки.

Ако некогаш било време за онаа фамозна 4-2-4 и пресинг фудбал со тоа д се тргне притисокот од одбраната тогаш е сега.

A

apidrone

Гостин
Појма неам, само знам дека сме заинтересирани за него, а он бил најавуван као новиот Пирло :)

С

сашенко

Гостин
Бреее вака ако продужиме сите младинци ке ги земеме по европа еј :pos: ај нека е за арно и убаво ама и да ги земеме не само бла бла по медиумите

Kajgana Shop

На врв Bottom