The Vampire Diaries

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Па и не беше нешто интересно со Кетрин што толку дигате паника. :D Јас едвај го чекав Илајџа. Со него е интересното.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Па и не беше нешто интересно со Кетрин што толку дигате паника. :D Јас едвај го чекав Илајџа. Со него е интересното.
Тоа да, многу интересен и мистериозен лик, Клаус испадна пречуствителен и нежен за таков негативец како што на почетокот сакаа да го прикажат.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Еееј со Кетрин не било интересно. Секоја епизода беше приказна за себе кога ќе се појавеше она, незнаеш што друго може да смисли, незнаеш дали лаже, дали го прави тоа што го прави само за свое добро или мисли и на другите.
Многу моќен лик беше Кетрин, а премногу ја запоставија во сезонава.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Еееј со Кетрин не било интересно. Секоја епизода беше приказна за себе кога ќе се појавеше она, незнаеш што друго може да смисли, незнаеш дали лаже, дали го прави тоа што го прави само за свое добро или мисли и на другите.
Многу моќен лик беше Кетрин, а премногу ја запоставија во сезонава.
Па веќе све едно исто со неа. Не ти стана досадно? :(

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.700
Поени од реакции
34.231
Oстанаа доследни со ликот на Ката бе, шовие?
Класична Ката, се губи кога е вруќо, посебно ако нема нешто за неа.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Oстанаа доследни со ликот на Ката бе, шовие?
Класична Ката, се губи кога е вруќо, посебно ако нема нешто за неа.
Па баш тоа е интересното, можеби оти е повеќе себична и реална. Не ме влечат ликови како Елена, уствари мразам луѓе шо мислат на сите, повеќе ми изгледа како преправање.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Ме изнервира епизодава, оти секогаш мора се да прават за да ја спасат Елена, без разлика кој ќе настрада.

Психо докторка е психо докторка :sneaky:

15 МАРТ НОВА ЕПИЗОДА !

Воа уште повеќе ме изнервира. Посебно кога видов дека е флешбек епизода :place:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ако продолжат овака ќе почнам да навивам за Изворните, наместо за Елена и компанија.
Елајџа и Ребека:cuc::cuc::cuc:
Бони:(
И да Кол како лик ептен ми е антипатичен во тандем со Фин ми се трагедија.

Инаку страшно добра епизода, колку работи се случија во епизодава, во некои серии толку работи не се случуваат во цела сезона.

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Од претходната епизода се уште имам импресии, така што денешнава помалку ме разочара.
Многу предвидлива, се знаеше дека нема да ги убијат.

А Елена, смотаница бе, уф што убаво што ги виде Дејмон и Ребека, срцево ми се наполни.. Муахаха...

Таа докторката под итно да се тргне од серијава, одвратна е. Јас па не можам неа ич да ја поднесам.
Нема потреба за уште еден негативец од луѓево. Али ајт, како и да им е.
Сега пауза месец дена. :/

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Ќе има 4 сезона ?

Kajgana Shop

На врв Bottom