UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
замислете финале играат Барселона-апоел и тричковски постигнува гол во продолжението:LOL:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не сум рекол и нема да речам дека Наполи не играат добро, цел град е на нозе кога играат каква само атмосфера се прави во самиот град на денот на натпреварот тоа е нешто неверојатно.
Ама тоа што го пишав погоре стои. Пред се пошто радо би гледал годинава Реал-Милан и Барселона-Баерн.М полуфинале одколку Наполи-Базел и Бенфика-Апоел :)
Јас па контра ќе ти одам,би сакал да ги гледам овие две двојки што рече ти дека нема да ги гледаш.
Зошто?
Зошто овие другиве секоја година се се врти околу нив,сакам малце сензација нови помали екипи од кои не очекуваш ништо,но сепак играат со срце,со мотивираност не 100,туку 1000%, со желба за победа.
А не тактички надмудрувања и кој од кој појак циркузант и сл. срања.
Сакам фудбал каде што се борат играчите за победа,како што се игра фудбал.А не од мене до тебе пас, и затворени формации. Сакам акции,сакам возбуда. А јас мислам дека Наполи - Базел би го прикажал тоа, и на второ место би ги ставил Бенфика- Апоел поради атрактивниот фудбал што го практикува Бенфика, и борбеноста на Апоел.
Но,сепак мали се шансите ова да се случи :icon_mrgr:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Страшно ми фалат Манчестер јунајтед,силен Челзи и Ливерпул во оваа фаза на натпреварувањето...едноставно ЛШ без овие тимови не е то то..затоа не ви е интересна сезоната бидејќи англичаните го прават шмекот !

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Страшно ми фалат Манчестер јунајтед,силен Челзи и Ливерпул во оваа фаза на натпреварувањето...едноставно ЛШ без овие тимови не е то то..затоа не ви е интересна сезоната бидејќи англичаните го прават шмекот !
Тоа е тоа (y)(n)
Ептен ми фалат натпревари како Челзи-Ливерпул (4-4 2009та год.)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ќе се изнасобереш лајкови од Јунајтед, Арсенал, Челзи и Ливерпул фанови :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ќе се изнасобереш лајкови од Јунајтед, Арсенал, Челзи и Ливерпул фанови :)
мора некако попродуктивно да ги пишуваш постовите:D

не сериозно фалат колку и да ги мразат(одредени членови) англичаните не гледате ЛШ не е без тие екипи и епските дуели на Челзи и Ливерпул!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Абе јасно е дека сите дека сакамо да ѓи гледамо баерн челзи манчестер ама имајте обзир дека у деншно време сите играат фудбал и екипи како апоел базел и остали можат да ѓи победат големите екипе и сосема заслужено се нашле у завршницата

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
мора некако попродуктивно да ги пишуваш постовите:D

не сериозно фалат колку и да ги мразат(одредени членови) англичаните не гледате ЛШ не е без тие екипи и епските дуели на Челзи и Ливерпул!
Ајде ајде.. догодина поише. Како иначе Лига Европа ке беше интересна :)
Треба на Англичаниве да им се отвори 5то место во ЛШ :cool:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.594
Поени од реакции
6.353
Се заебаваш??.нормален си??..Бенфика се Барселона за апоел..ако изгубија две со ред и една нерешено во португалското не значи дека се слаби..напротив Бенфика кој ги има гледано оваа сезона се екипиште и пол..сигурен сум дека ако играат во полн состав дебакл на Апоел нема да му зибега од Бенфика ако се паднат нормално...
Бенфика и Порто се тука некаде по квалитет а знаeме Апоел коолку изигра со Порто. Бенфика е навистина силна, но очекував порази на Апоел и од други екипи така да не сум сигурен баш. :)

N

Nicky Santoro

Гостин
апоел на барса ќе и го дадат, поклонче!
за кога ќе тепа 5-0 да дрка цел форум на меси
Во краен случај апоел оди на баерн.
Римембр дис

M

MrzaRules

Гостин
апоел на барса ќе и го дадат, поклонче!
за кога ќе тепа 5-0 да дрка цел форум на меси
Во краен случај апоел оди на баерн.
Римембр дис
чекај Баерн нека поминат па после нека дојде Апоел...

P

PewDiePie

Гостин
Македонец ако не ги извади ова грчиштава....кој.

:D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Аман бе Меси бе, аман Барса! Па уште и го игра цел натпревар, им се изживува тука на германцине ко на мали деца. Мислам, ги мразам ептен, Меси посебно, ама шо се јаки, јаки упм :нинџ:. Дај нека изиграат одма финале со Реал да се знае еднаш засекогаш кој е кој. Се другово нека играат за пласман од 3-то до 8-мо место. И Апоел бе :facepalm:. Се убо за нивните навивачи, за нашиот Тричковски, ама па и сега замислете ситуација Барса паѓа со Апоел и ги елиминира со вкупен резултат 12-0 да речеме. Со Баер 10-2. 1/2 со Базел 8-1 и финале со Наполи 4-1. И каква тежина ќе има после таа титула на Барса? И тоа е ЛШ? Абе ајде...заеби ти изненадувања, мали екипи, големи успеси. Ако гледаме како вљубеници во фудбалот и ЛШ ние ги сакаме Милан, Јуве, Интер, Манчестер, Арсенал, Ливерпул, Барса, Реал, Валенсија, Баерн, Дортмунд....u know what i mean...:place:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom