ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.741
- Поени од реакции
- 43.887
Јунајтед сам се исфрли бе деца.
(јбг. Ферги сака сите титули да ги освои )
(јбг. Ферги сака сите титули да ги освои )
откако дојде во Милан го имаш ова размислување или уште до рвемето на Интер??..онака да си размениме мислењеЈас бев сериозен кога напишав дека Ибра е подобар од Меси, не се заебавам, го мислам тоа
Пријател дечкото подоле рече дека оваа е една од послабите сезони и јас ја споредив оваа со 2003/2004та кога овие три екипи успеаа да направат сензација со пласманот во полуфиналето со оглед на нивните противници.Е сега од овие 3 екипи само една од нив е учесник во европските купови, друга од нив варира од борба за опстанок до златна средина а третата е во втора француска лигаwut !?
Таа беше една од најјаките сезони кои ги иам глеано. Двобои ко Депортиво - Милан и Монако - Реал ретко има навака...
Па кога Тим Хауард има дадено повеќе голови од Торес годинава што очекуваш?Messi scored more goals in 90 minutes than Torres has in 36 games
Од секогаш Ибрахимович за мене важел како еден од најдобрите напаѓачи на денешницата, само што сега можам тоа и да го кажамоткако дојде во Милан го имаш ова размислување или уште до рвемето на Интер??..онака да си размениме мислење
Абе и Јувентус и Ливерпул... you know...Пријател дечкото подоле рече дека оваа е една од послабите сезони и јас ја споредив оваа со 2003/2004та кога овие три екипи успеаа да направат сензација со пласманот во полуфиналето со оглед на нивните противници.Е сега од овие 3 екипи само една од нив е учесник во европските купови, друга од нив варира од борба за опстанок до златна средина а третата е во втора француска лига
Има и една друга споредба бетер е таа ама ако ја пишам мислам дека ќе избие војна Сите знаат која еMessi scored more goals in 90 minutes than Torres has in 36 games
Базел ќе паднат во Минхен, ако треба и светот ќе се сруши.Базел финалист годинава
Не сум рекол и нема да речам дека Наполи не играат добро, цел град е на нозе кога играат каква само атмосфера се прави во самиот град на денот на натпреварот тоа е нешто неверојатно.Абе и Јувентус и Ливерпул... you know...
Еве, Наполи догодина (за жал) можеби нема да влезе у ЛШ, но неможеш да речеш дека не играат јак фудбал дечките!