UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Честитки за фановите на Барса.. Ми ги расипаја соништата дека ќе гледам германска екипа во 1/4 финале, пошто не верувам дека Базел ќе кикснат :).. Се шалам..
Ептем ми е мило за Апоел што отидоа понатака, заслужено.
Сеа со нетрпение го чекам Челзи-Наполи, мислам дека ќе биде интересен натпревар.
И да ждрепката кога е?

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Браво за Тричко! Баш ми е мило што отпаднаа педерите Лион.

Меси :cuc::cuc:
Дефинитивно најдобар фудбалер на денешницата, 2 класи подобар од сите други фудбалери, браво!

не е подобар од тој што го имаш на аватар :P
--- надополнето: 7 март 2012 во 23:52 ---
Честитки за фановите на Барса.. Ми ги расипаја соништата дека ќе гледам германска екипа во 1/4 финале, пошто не верувам дека Базел ќе кикснат :).. Се шалам..
Сеа со нетрпение го чекам Челзи-Наполи, мислам дека ќе биде интересен натпревар.
И да ждрепката кога е?
на 16ти март, 12h :)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Послаба сезона во ЛШ одамна немало....
2004/2004?
Во полуфинале беа Монако,Депортиво,Порто...
--- надополнето: 7 март 2012 во 23:54 ---
И да ждрепката кога е?
16ти петок 12 часот Еуроспорт :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Тричкоооооо. Браво, браво заслужија дечкиве.
Сега уште да им се падне некој од Бенфика или Интер/Марсеј и се може да биде.
Се заебаваш??.нормален си??..Бенфика се Барселона за апоел..ако изгубија две со ред и една нерешено во португалското не значи дека се слаби..напротив Бенфика кој ги има гледано оваа сезона се екипиште и пол..сигурен сум дека ако играат во полн состав дебакл на Апоел нема да му зибега од Бенфика ако се паднат нормално...

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Грешка во чекори 2003/2004 *

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
2004/2004?

Единствена добра екипа во 1/2 финале таа сезона беше Челзи и тие не влегоа во финале... :tapp: и башка финалето беше blow-out game.

Ама не беше ептен лоша таа сезона.Порто-Јунајтед.Тука се прослави Мурињо.Ла Коруња-Милан....
Интересна беше таа сезона ама не беше тоа пред 2004?

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
2004/2004?
Во тоа време Монако, Депортиво и Порто важеа за едни од подобрите тимови во европа, Депортиво го елименираа Милан во 1/4 финале, а Монако беа подобри од Реал М.

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Ок, ако го занемариме тој... :D
Не, шала на страна нема играч како Меси моментално во светов, алал да му е.
Јас бев сериозен кога напишав дека Ибра е подобар од Меси, не се заебавам, го мислам тоа :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
1/4 Финале за Апоел и огромна радост на улиците на Никозија и Амстердам :icon_lol:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
2004/2004?

wut !?
Таа беше една од најјаките сезони кои ги иам глеано. Двобои ко Депортиво - Милан и Монако - Реал ретко има навака...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.051
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cWOHjWW5C9I

Еве го рулетот, читајте и коментари, одма македоската интернет заедница да потенцира дека Тричко е македонец. Мислам у некој виртуелен свет, би биле светска велесила. :D
Кога го ставија видеото, кога почнаа со FUCK YOU HELLASS, FUCK YOU MONKYDONIA и остали глупости штоќе следуваат :tapp:
Мора да има спамери значи, само се мислам дека не ни тролаат, туку стварно се замараат со вакви работи :facepalm:
Сега ќе се изваци некој со мешан англиско-македонски речник, затоа после не сметаат за ретарди во светов :tapp:

Кога успеаа на страната на Луксембург да се искараат, нема што повеќе да се каже:place:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
А фештата тек ќе биде догодина кога Мајнц и Хановер ќе играат ЛШ :icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Се заебаваш??.нормален си??..Бенфика се Барселона за апоел..ако изгубија две со ред и една нерешено во португалското не значи дека се слаби..напротив Бенфика кој ги има гледано оваа сезона се екипиште и пол..сигурен сум дека ако играат во полн состав дебакл на Апоел нема да му зибега од Бенфика ако се паднат нормално...
Епа реално гледано повеќе шанси имаат да поминат против Бенфика, отколку против Барса, Реал, Милан, Наполи/Челзи.
И Базел го заборавив прееска (ако поминат фала богу), иако ако поминат Базел ќе ги имаат исфрлено Јунајтед и Баерн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom