UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Аман бе Меси бе, аман Барса! Па уште и го игра цел натпревар, им се изживува тука на германцине ко на мали деца. Мислам, ги мразам ептен, Меси посебно, ама шо се јаки, јаки упм :нинџ:. Дај нека изиграат одма финале со Реал да се знае еднаш засекогаш кој е кој. Се другово нека играат за пласман од 3-то до 8-мо место. И Апоел бе :facepalm:. Се убо за нивните навивачи, за нашиот Тричковски, ама па и сега замислете ситуација Барса паѓа со Апоел и ги елиминира со вкупен резултат 12-0 да речеме. Со Баер 10-2. 1/2 со Базел 8-1 и финале со Наполи 4-1. И каква тежина ќе има после таа титула на Барса? И тоа е ЛШ? Абе ајде...заеби ти изненадувања, мали екипи, големи успеси. Ако гледаме како вљубеници во фудбалот и ЛШ ние ги сакаме Милан, Јуве, Интер, Манчестер, Арсенал, Ливерпул, Барса, Реал, Валенсија, Баерн, Дортмунд....u know what i mean...:place:
Намерно не го одмара за што повеќе голови да даде заради рекорд да има најмногу. Инаку ако им се паднат на барселна не е ништо полесно за Барселона доколку поминаа Лион. Поголеми дрва испаднаа од Апоел

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.886
Челзи, Интер и Баерн обавезно да поминат.. Бар да има големи имиња во 1/4 финалето, без разлика како ќе се претстават.. Иако има време па може да се вратат во форма и заебат некоја од Реал и Барса..

Наполи иако игра убав фудбал, нема шанса против овие 2те.. За Базел и Марсеј да не зборувам...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Смрдените Лион испаднаа..џабе ја местеа против Динамо загреб и залудно платини се правеше будала пред медиумите кога викаше не била местена утакмицата..господ гледа како и за Лион така и за Марсеј така и за Франција..дај боже сите да си испаднат веднаш бидејќи незаслужено се наоѓаат во оваа фаза на натпреварување.....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може ќе стане традиција на неколку години да гледаме Порто - Монако based. :sleep:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Аман со муабетиве за маливе екипи и нивните пласмани.Едноставно гинат на терен и стигнуваат до крајот за разлика од некој други што мислат дека со името на тимот ќе стигнат подалеку.Ако се погледнат групите тогаш незнам со што едни Барса,Милан,Интер,Реал заслужија да играат пред Базел и Наполи во 1/8финале.Едните во боза групи лесно поминаа другиве во пеколно тешки групи како аутсајдери се пласираа понатаму и еве сега заслужено се во оваа фаза.

п.с И јас сакам тука место тие да бидат Јунајтер,Ливерпул,Јуве ама нема јас што да се замарам со тоа кога челните луѓе на клубовите ич уво не ги боли.Тимот што ќе прикаже игра со срце ќе стигне и до финале без разлика дали името му е Апоел или Барселона.Имињата на тимовите не играат фудбал туку играчите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аман со муабетиве за маливе екипи и нивните пласмани.Едноставно гинат на терен и стигнуваат до крајот за разлика од некој други што мислат дека со името на тимот ќе стигнат подалеку.Ако се погледнат групите тогаш незнам со што едни Барса,Милан,Интер,Реал заслужија да играат пред Базел и Наполи во 1/8финале.Едните во боза групи лесно поминаа другиве во пеколно тешки групи како аутсајдери се пласираа понатаму и еве сега заслужено се во оваа фаза.

п.с И јас сакам тука место тие да бидат Јунајтер,Ливерпул,Јуве ама нема јас што да се замарам со тоа кога челните луѓе на клубовите ич уво не ги боли.Тимот што ќе прикаже игра со срце ќе стигне и до финале без разлика дали името му е Апоел или Барселона.Имињата на тимовите не играат фудбал туку играчите.
Е, браво. И наша македонска екипа може некој ден ќе се најде на местото на Апоел (дај Боже) па сите овие муабети ќе паднат во вода. Кој си заслужил ќе си иде понатаму, кој не, куферите и следната сезона повеќе работа.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Челзи, Интер и Баерн обавезно да поминат.. Бар да има големи имиња во 1/4 финалето, без разлика како ќе се претстават.. Иако има време па може да се вратат во форма и заебат некоја од Реал и Барса..

Наполи иако игра убав фудбал, нема шанса против овие 2те.. За Базел и Марсеј да не зборувам...
Што ако има големи имиња? Наполи годинава може да даде поголем притисок од Интер и Челзи против било кој клуб и да направи да има утакмица со убав отворен фудбал. Очигледно не ги гледате утакмиците туку само што сте наслушнале малце или од ПЕС/ФИФА статистики што гледате па ги омаловажувате.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.886
Што ако има големи имиња? Наполи годинава може да даде поголем притисок од Интер и Челзи против било кој клуб и да направи да има утакмица со убав отворен фудбал. Очигледно не ги гледате утакмиците туку само што сте наслушнале малце или од ПЕС/ФИФА статистики што гледате па ги омаловажувате.
Колку си сигурен оти не ги гледам утакмиците?? Јас тврдам оти Челзи може да направи нешто против Реал или Барса, за разлика од Наполи кој сигурно ќе испадне... Искуство 0, немат уопште.. Фудбалот што го играат е супер, напаѓачки, прават убави акции, дават убави голови.. Ама џабе им е тоа, кога искуството е најбитно во оваа фаза од натпреварувањето..

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
E па нас убаво ни беше кога игравме полуфинале кошарка а бевме најголеми аутсајдери. Затоа не бичајте за помалите екипи сега. Кој што си заслужил ќе игра... ;)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Aпоел :cuc:
Изиграа одличен меч. Цело време беа подобри од Лион и пласманот во 1/4 финале е сосема оправдан. Дечките оставија срце на терен. Со желба за докажување и давање максимум се можи да се достигни.
Не го гледав натпреварот барса-Леверкузен но не ми е јасно како си дозволија Леверкузен да примат 7 голови. Па еден Спортинг Хихон и даде поголем отпор и ја изнамачи барса и навистина не го очекував ова. Срамота.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Колку си сигурен оти не ги гледам утакмиците?? Јас тврдам оти Челзи може да направи нешто против Реал или Барса, за разлика од Наполи кој сигурно ќе испадне... Искуство 0, немат уопште.. Фудбалот што го играат е супер, напаѓачки, прават убави акции, дават убави голови.. Ама џабе им е тоа, кога искуството е најбитно во оваа фаза од натпреварувањето..
Ако си толку сигурен кажи ми што покажа до сега Челзи во Лига на шампиони или во Премиер лига оваа сезона? Џабе им е искуство кога играат ко прв пат да се среќаваат на терен, без организација, без душа, а сега и без тренер. Имаат само напукано премногу јаки и искусни играчи али освен на видео игра никаде не се приметува тоа. Овој Челзи не е истиот од минатите неколку години и тоа е факт, исто ко што Наполи не е истиот од минатите години...

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
znaci godinava ke e zdodevno osven milan nema koj da se sprotistavi na real i barcelona i taka fudbalot e najgolem gubitnik vo nasevo vreme zalosno e sto samo nekolku klubovi mozat da si dozvolat ogromni budzeti pa taka stalno tie go berat kajmakot a malite se poveke tonat i vo dolgovi i vo kvalitet

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Страшно ми фалат Манчестер јунајтед,силен Челзи и Ливерпул во оваа фаза на натпреварувањето...едноставно ЛШ без овие тимови не е то то..затоа не ви е интересна сезоната бидејќи англичаните го прават шмекот !
Eeeee алал да ти е за ова .. Коа ќе ми текнат мечеви пред неколку години Челзи - Ливерпул полу - финале, битка на Стемфорд Бриџ Жозе - Бенитез, фантастична атмосфера на Енфилд .. Па мечеви ко Манчестер - Интер, Арсенал - Ливерпул ... Полуфинални дуели како Челзи - Ливерпул никогаш нема да има во ЛШ, толку возбудливи и интересни .. 200 пати се подобри од Ел Класико.. :notworthy:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.886
Ако си толку сигурен кажи ми што покажа до сега Челзи во Лига на шампиони или во Премиер лига оваа сезона? Џабе им е искуство кога играат ко прв пат да се среќаваат на терен, без организација, без душа, а сега и без тренер. Имаат само напукано премногу јаки и искусни играчи али освен на видео игра никаде не се приметува тоа. Овој Челзи не е истиот од минатите неколку години и тоа е факт, исто ко што Наполи не е истиот од минатите години...
Пола од фудбалерите на Челзи си играа спротивно од инструкциите на Боаш, баш како што кажа без душа и организација.. Но сега очекувам да се соберат и бар во ЛШ да дадат се од себе за да ја спасат сезоната.. Ете Челзи за да велзе треба да тепат 2-0, или 3 гола разлика.. Ако успеат тоа да го направат, верувај дека ќе можат и многу повеќе од што би можел Наполи.. Мислам, не знам дали ми го сфаќаш маубетот.. Ќе се врати Тери, Лампард ќе почне да игра фудбал, Мата цела сезона игра супер, Дрогба исто така цела сезона дава се од себе.. Ако му текне на Торес да проработи, е тогаш ќе биде интересно...

И не само за Челзи... еве и за Манчестер тврдам дека може многу повеќе од Наполи.. Без разлика што поради Х причини се посраа во групната фаза..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom