UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас бев сериозен кога напишав дека Ибра е подобар од Меси, не се заебавам, го мислам тоа :)
откако дојде во Милан го имаш ова размислување или уште до рвемето на Интер??..онака да си размениме мислење:D

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
wut !?
Таа беше една од најјаките сезони кои ги иам глеано. Двобои ко Депортиво - Милан и Монако - Реал ретко има навака...
Пријател дечкото подоле рече дека оваа е една од послабите сезони и јас ја споредив оваа со 2003/2004та кога овие три екипи успеаа да направат сензација со пласманот во полуфиналето со оглед на нивните противници.Е сега од овие 3 екипи само една од нив е учесник во европските купови, друга од нив варира од борба за опстанок до златна средина а третата е во втора француска лига :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Иначе не си прајте бајрам за Апоел - Бенфика, Платини си се изјасни пред некој ден така да Барса и Реал ќе играат против Апоел и Бенфика, најверојатно Тричко ќе иде на Ноу Камп !!

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
откако дојде во Милан го имаш ова размислување или уште до рвемето на Интер??..онака да си размениме мислење:D
Од секогаш Ибрахимович за мене важел како еден од најдобрите напаѓачи на денешницата, само што сега можам тоа и да го кажам :D
Никогаш не би напишал дека некој играч што игра за Интер е најдобар :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.887
^ A иам некое чувство оти баш Торес ќе го избаци Наполи... И де не се заебајте нека оди Баерн во следна рунда, не планирам пак заебанции од фудбал да гледам и во 1/4 финале...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Базел финалист годинава :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Пријател дечкото подоле рече дека оваа е една од послабите сезони и јас ја споредив оваа со 2003/2004та кога овие три екипи успеаа да направат сензација со пласманот во полуфиналето со оглед на нивните противници.Е сега од овие 3 екипи само една од нив е учесник во европските купови, друга од нив варира од борба за опстанок до златна средина а третата е во втора француска лига :)
Абе и Јувентус и Ливерпул... you know...

Еве, Наполи догодина (за жал) можеби нема да влезе у ЛШ, но неможеш да речеш дека не играат јак фудбал дечките! :)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Messi scored more goals in 90 minutes than Torres has in 36 games:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Има и една друга споредба бетер е таа ама ако ја пишам мислам дека ќе избие војна :) Сите знаат која е :)

M

Mario Gómez

Гостин
Dutt: "Today we'll decide before the game who can swap shirts with Messi"

:pos:

На крај никој не го зеде на Меси дресот мислам?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Полуфинале годинава:
Базел-Бенфика
АПОЕЛ-Марсеј

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Абе и Јувентус и Ливерпул... you know...

Еве, Наполи догодина (за жал) можеби нема да влезе у ЛШ, но неможеш да речеш дека не играат јак фудбал дечките! :)
Не сум рекол и нема да речам дека Наполи не играат добро, цел град е на нозе кога играат каква само атмосфера се прави во самиот град на денот на натпреварот тоа е нешто неверојатно.
Ама тоа што го пишав погоре стои. Пред се пошто радо би гледал годинава Реал-Милан и Барселона-Баерн.М полуфинале одколку Наполи-Базел и Бенфика-Апоел :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom