Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
замислете финале играат Барселона-апоел и тричковски постигнува гол во продолжението
Се обидувам....тешко ми идезамислете финале играат Барселона-апоел и тричковски постигнува гол во продолжението
Јас па контра ќе ти одам,би сакал да ги гледам овие две двојки што рече ти дека нема да ги гледаш.Не сум рекол и нема да речам дека Наполи не играат добро, цел град е на нозе кога играат каква само атмосфера се прави во самиот град на денот на натпреварот тоа е нешто неверојатно.
Ама тоа што го пишав погоре стои. Пред се пошто радо би гледал годинава Реал-Милан и Барселона-Баерн.М полуфинале одколку Наполи-Базел и Бенфика-Апоел
Да намали на 10-1?замислете финале играат Барселона-апоел и тричковски постигнува гол во продолжението
Тоа е тоаСтрашно ми фалат Манчестер јунајтед,силен Челзи и Ливерпул во оваа фаза на натпреварувањето...едноставно ЛШ без овие тимови не е то то..затоа не ви е интересна сезоната бидејќи англичаните го прават шмекот !
Ќе се изнасобереш лајкови од Јунајтед, Арсенал, Челзи и Ливерпул фановиСтрашно ми фалат Манчестер јунајтед,силен Челзи и Ливерпул во оваа фаза на натпреварувањето...едноставно ЛШ без овие тимови не е то то..затоа не ви е интересна сезоната бидејќи англичаните го прават шмекот !
мора некако попродуктивно да ги пишуваш постовитеЌе се изнасобереш лајкови од Јунајтед, Арсенал, Челзи и Ливерпул фанови
Ајде ајде.. догодина поише. Како иначе Лига Европа ке беше интереснамора некако попродуктивно да ги пишуваш постовите
не сериозно фалат колку и да ги мразат(одредени членови) англичаните не гледате ЛШ не е без тие екипи и епските дуели на Челзи и Ливерпул!
Бенфика и Порто се тука некаде по квалитет а знаeме Апоел коолку изигра со Порто. Бенфика е навистина силна, но очекував порази на Апоел и од други екипи така да не сум сигурен баш.Се заебаваш??.нормален си??..Бенфика се Барселона за апоел..ако изгубија две со ред и една нерешено во португалското не значи дека се слаби..напротив Бенфика кој ги има гледано оваа сезона се екипиште и пол..сигурен сум дека ако играат во полн состав дебакл на Апоел нема да му зибега од Бенфика ако се паднат нормално...
чекај Баерн нека поминат па после нека дојде Апоел...апоел на барса ќе и го дадат, поклонче!
за кога ќе тепа 5-0 да дрка цел форум на меси
Во краен случај апоел оди на баерн.
Римембр дис