Македонска фудбалска репрезентација

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.338
Поени од реакции
5.366
Не дозволувај Александар Блажевски да те лаже дека можеш да заработиш Лесни Пари во неговата емисија. Ниту пак, кај Игор Џамбазов да се замараш со вртење на тркала. Немој ни на крај памет да отидеш кај Лила Филиповска и да земеш СЕ ИЛИ НИШТО. Не биди простак, тркни до најблиската обложувалница, уплати ги сите пари против Македонија, макар и да играле со Зелено’ртската Република, и стани си Милионер... Харалампие и неговите пријателчиња од Фудбалската Репрезентација мислат за Македонскиот народ. Како до ЛЕСНИ ПАРИ !!!

Од мојот весник, на еРепублик.
:pos::pos::pos: :cuc::cuc::cuc:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
pa sto cekate vie be ?

ke tepate ?

kako sakate da tepate prvo gledajte koj e Pretsedatel na FFM.
Vtoro gledajte kakva liga imame, samo vo nashata liga moze da se sluci klub sto pagja vo vtora liga da se vrati vo prva (vardar).
bthw izglea kako namesten natprevar

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Ништо, ако вака продужат, Македонија ќе игра пред празни трибини на квал. за СП. Сега Хари да е паметен, ќе закаже пријателска со некоја многу слаба репрезентација, на наше рамниште, за да имаме реални шанси да победиме. За да се вратат на победничките патеки, да не израдуваат малце.
Абе брат......сам да им играм ќе ги победам. За каква репрезентација збориш? Ова еден инвалид да излези со количка да го туркаш ќе ги победи а камоли 11 души да имаат против себе. На овие стави им 11 стубови на терен и пак ќе најдат начин да изгубат. Можи и местат Хари и компанија....местат за да губиме.Ама и нашиве се неспособни. Да им ја наместиш да тепаат они пак ќе изгубат

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Арно си рече...шо мафија ќе беше ова бе?!?! Ах со каква жал ќе ја гледам Арената Филип 2 секогаш кога ќе поминам крај неа, пошто во неа нема за кого да влегуваш :tapp:
За Вардар ќе одиш!

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Ма ова репрезантативциве само џабе ни го трошат воздухот...
Треба со ЗАКОН да се укине оваа репрезентација...
Или уште подобро што би рекол Цаци

M

Mario Gómez

Гостин
Бравос значи, Луксембург во последните 4 натпревари немале гол дадено, ама денеска се омрсија
29.02.12 INT Luksemburg Makedonija 2 : 1
30.01.12 INT St. Gallen Luksemburg 6 : 0
15.11.11 INT Luksemburg Švicarska 0 : 1
10.11.11 INT Kaiserslautern Luksemburg 2 : 0
07.10.11 EUR Bosna i Hercegovina Luksemburg 5 : 0
St.Gallen се појаки од нас... :pos:

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Пандев: Во иднина да го испотиме дресот или да го оставиме на помладите

Ајде еден натпревар со младинските репрезентациите до 19 или 21 година. Победникот нека не претставува понатаму. Вака ако играат сениориве ке изгубат, младинците може нема да бидат подобри ама барем ке се борат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
За крај на денешниот ден - шега на сметка на нашата репрезентација од страна на еден фан на нашата страна од Куманово - „летоска на градски стадион доваѓа Здравко Чолиќ. надам се дека фудбалска репрезентација на Македонију ќе га победи њега.“

Via MacedonianFootball

:D

--- надополнето: 29 февруари 2012 во 23:48 ---
Малиот Трпе во школо го прашуваат што работи татко ти? Трпе одговара:
Татко ми е машка стриптизета во клуб за хомосексуалци, игра гол пред
мажите а понекогаш кога ќе му платат добро, одат во соба во евтин мотел и
спијат заедно. Учителката во шок го вади од училница и го прашува: Трпе дали ова е вистина? Трпе одговара: Не татко ми игра фудбал за репрезентација на Македонија ама ми беше срам да признаам пред сите деца. !!!

D

draft

Гостин
Зарем има и таква ? :eek:
Абе брат......сам да им играм ќе ги победам. За каква репрезентација збориш? Ова еден инвалид да излези со количка да го туркаш ќе ги победи а камоли 11 души да имаат против себе. На овие стави им 11 стубови на терен и пак ќе најдат начин да изгубат. Можи и местат Хари и компанија....местат за да губиме.Ама и нашиве се неспособни. Да им ја наместиш да тепаат они пак ќе изгубат
Вие и двајцата само првиот дел од постот сте го прочитале а?

Си пишува подоле, треба да играме со репрезентацијата на Мадагаскар (тука мислам на животните од филмот, иначе тие црнчиштата од островот ќе не тепаат) за да имаме некакви шанси за победа. Они се на наше рамниште сеа.. Андора, Луксембург, Сан Марино и сл. не поминаа.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Може некаде да се види со кој состав сме излегле , и измените кој се шо се. Инаку за греота , но комент.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Луѓе не очајувајте..па и фудбалскиот клуб Интер од Милано е на исто рамниште моментално со нас и мислам дека со малку среќа можиме да ги победиме:pos:..а не заебавајте со Мадакаскар..тие го измислија фудбалот за нас и лесно ќе не добијат..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ајде не очајувајте, ако ништо друго на стадионот може концерти да се прават. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Вие и двајцата само првиот дел од постот сте го прочитале а?

Си пишува подоле, треба да играме со репрезентацијата на Мадагаскар (тука мислам на животните од филмот, иначе тие црнчиштата од островот ќе не тепаат) за да имаме некакви шанси за победа. Они се на наше рамниште сеа.. Андора, Луксембург, Сан Марино и сл. не поминаа.
Совршено те разбравме. Ама работата е што ти спомнуваш ТИМ :) . Така да автоматски е изгубена утакмицата та против тие животните та против бебиња од по 2 месеци. На нашиве ти реков - и 1 да им излези ќе ги тепа а камоли цел тим. Од сите ќе изгубат
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 23:59 ---
Луѓе не очајувајте..па и фудбалскиот клуб Интер од Милано е на исто рамниште моментално со нас и мислам дека со малку среќа можиме да ги победиме:pos:..а не заебавајте со Мадакаскар..тие го измислија фудбалот за нас и лесно ќе не добијат..
На нашиве (па и на Интер) и ја би им стегнал 8 гола со моето незалагање и дремење напред :D
Бтв кога ќе играме бе? Заеба работа Македонецот

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Навистина многу ретко односно воопшто не пишувам на оваа тема, меѓутоа не можев да издржам овој пат. Ова само ја прели чашата, па земете една проста статистика колку години е Хаџи Ристески на ВЛАСТ, околу 8,9 години и што имаат постигнато ништо буквално ништо кажете ми еден светол и добар период на нашата репрезентација, или ајде да ја тргнеме репрезентацијата. Што се случува со Македонската Фудбалска лига, помизерна никогаш не била, сигурно се сеќавате имаше периоди кај што видеше дали воопшто ќе постои, кажете ми еден натпревар од лигата каде што имало повеќе од 500 гледачи. Некој го гледа тоа некој реагира или сите молчиме додека некој не лажи и ни го уништува спортот пред нос. Земете ги сите екипи македонски и направете анализа дали има сериозни екипи кои се спремни за некои силни натпревари во европските лиги. НЕМА, а најверојатно не можеме ни една салам репрезентација да собереме а и таа што ја имаме собрано не знаеме да ја менаџираме.

САМО КРИВО МИ Е ШТО ОВА ЌЕ СЕ ЗБОРА 10 ДЕНА И ЌЕ ПОМИНЕ А БЕДАТА ВО МАКЕДОНСКИОТ ФУДБАЛ И КРИМИНАЛОТ НА ХАЏИ РИСТЕСКИ ЌЕ ОСТАНЕ.

и само да ве потсетам има некој кој се сеќава на двете кримилани и нечесни избори за претседател на ФФМ и на кривичната пријава пред половина година за хаџи ристески. Најверојатно брзо сите забораваме.

Kajgana Shop

На врв Bottom