Македонска фудбалска репрезентација

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Ја би го контактирал Ацид да напраиви една статија на кајгана за утре да имаме едно сеирџиско собирање на плоштад :D
Count me in........за собирањето
Него озбилно отвори тема за ова или евент на фб.Добра ти је идеата.......а верувам ќе има и ок одзив.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Obicno nikogas ne sum bil pobornik na idejata deka nasava fudbalska reprezentacija mesela natprevari. Vo globala mislev deka tolku ne biva, slaba motivacija itn. Plus za takov podfat, treba jaka logistika, i involviranost na dobar del od samite fudbaleri. Vo sto licno ne (ne sakav) veruvav.

Ama deneska edna rabota mnogu me iznenadi.
Neznam dali nekoj gi vide istite baneri na rezultati.com sto jas gi vidov. Znaci na poluvreme otidov da vidam kolku e rezultatot, i gledam deka vodime so 0-1. Od desna strana baner od bet1x2 , pazi, koeficient za kec bese vo pagjanje na 1.80 !!!!!!!

Znaci na poluvreme vodime so Luksemburg, ejjjj Luksemburg , ne Holandija, Belgija ili Spanija i koeficient za pobeda na domakjinite vo PAGJANJE ...na 1.80.

Ova e mnogu matna rabota. Sramota.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
P

PewDiePie

Гостин
Ја би го контактирал Ацид да напраиви една статија на кајгана за утре да имаме едно сеирџиско собирање на плоштад :D
Ова да.

Величе врати се we didn't mean it !

Шала на страна и со величе и без величе сме дупки дури и полошо е без него,да да ПОЛОШО е до таму сме дојдени.

Инаку и да имав (а немав) некоја желба да одам против хрв и ср сега дефинитивно сум на чисто дека 1 денар нема да дадам за оние,незнам ни како да ги наречам.

Греота за стадионон што го направија за џабе.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Не е фер, ни играле со 4рица професионалци. Како нема да изгубиме.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Ајде утре сите пред собрание,ќе се жалиме кај грујо.:icon_mrgr:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мие треба да се подзамислимо дали треба да го продужимо бојкотот! Абе наредна утакмица треба да се напуни Филип ll и строго навијање против ФФМ и свирење на свите играчи од прв до последен. И мене више не ме интересира фудбалска репрезентација, ама мие смо единствениот народ што дозвољуе некој ваке да се заебава со некој национален тим.
Штета што смо проклет народ и навиачкиве групе нејќемо да се видимо со очи, па и кога се работи за нешто заедничко. Абе треба да се напрае еден масовен собир, од све навијачки групе...да им се даде дознаење дека не иде ова више ваке. Уште еднаш ќе речем, штета што не смо како Босанците кои после протестите видовме до каде стигнаа.

D

draft

Гостин
Ништо, ако вака продужат, Македонија ќе игра пред празни трибини на квал. за СП. Сега Хари да е паметен, ќе закаже пријателска со некоја многу слаба репрезентација, на наше рамниште, за да имаме реални шанси да победиме. За да се вратат на победничките патеки, да не израдуваат малце. На пример, нека закаже со репрезентацијата на Мадагаскар, глеам на лајвскорс дека и они се по фудбалот, играат пријателски.

VS.
Позната ми е оваа репрезентација, сум ја гледал на ТВ. Фудбалски гледано се на исто рамниште како нас, дури и малце послаби, ама сигурно ќе играат со поголем мотив, поголема борбеност и пожртвуваност. Ама како и да е, сигурнен сум дека со малце среќа ќе можеме да ги победиме.​

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.538
Поени од реакции
2.229
уште ли пцуете, мене више ми се потрошија сите зборови, ама и не се они криви, тие што се квалитетни седат дома играат сони, а тие што татко им ги финансира играат во репрезентација, тоа е тоа........o_O

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
We usually don't play matches. But when we do....... :pos:
Ајде бичис.....напрајте мејм од ова. Ставете слика од Величе или некое друго дрво со изјавава....и некој креативец нека ја доврши :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
http://ffm.com.mk/reprezentacijaatim/pandev-vreme-e-i-nie-igrachite-da-se-pogledneme-vo-ochi-2399

Пандев: Време е и ние играчите да се погледнеме во очи!

Среда, 29 Февруари 2012 22:59 Репрезентација

Македонската фудбалска репрезентација доживеа непријатен пораз на гостувањето во Луксембург. Особено разочарува податокот што аутсајдерот успеа не само да ја надополни негативата од првиот дел туку и да направи целосен пресврт. Своето разочарување по мечот не го криеше и капитенот Горан Пандев :
- Иако игравме слабо сепак имавме доста шанси кои за жал не успеавме да ги реализираме. Срам ми е и жал пред се што си дозволивме вака наивен пораз во последните секунди од мечот. Желбата во финишот за победа беше преголема така што сите се најдовме пред голот на домаќинот но заборавивме на одбраната. Селекторот Тошак направи се во овие неколку дена да не мотивира, да ни ја наметна замислената тактика но од тоа ништо не профункционира на теренот. Мислам дека е време овојпат одговорноста да ја превземеме ние играчите.Треба да седнеме, да се погледнеме во очи и да разјасниме сите заедно што значи да се игра за националните бои. Селектори , за време на играњето на оваа генерација се сменија многу, ние сме истите, значи кај нас нешто не е во ред. И јас како капитен сум подготвен да превземам дел од одговорноста. Знам дека притисокот од јавноста ќе биде голем во наредните денови, но ние како професионалци сме навикнати на тоа бидејќи и поразите се дел од фудбалот иако место за оправдување има се помалку . Очекувам сите играчи да ги прифатат добронамерните критики и да превземат одговорност за овој срамен резултат и во иднина чесно да го испотиме дресот кој е привилегија и за кој сонуваат многу фудбалери во Македонија, во спротивно да им го отстапиме местото на помладите и поамбициозните.

Kajgana Shop

На врв Bottom