Фан страна на Луксембург на Фејсбук си игра мајтап со Македонија. Го заслужуваат тоа фудбалерите..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каков проколнат :) се додека е онаа структура во РФМ и воглавно играат сељанштана во репрезентацијата, ќе им подаруваме историја на репрезентации.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Грешка си. Статус кво ќе беше да стоеше у место. Ова не е стоење у место, ова е пропаѓање со брзина на светлината. Регресија до максимум...:facepalm:
Па така ми личи си тапкаме во место, нов тренер, ветувања дека конечно ќе поминеме група. А кога ќе почнат квалификации кондиција имаат за 20 мин, не трчаат, не се борбени, на химна молчат, баш како во онаа комичната песна, Величе е дрво далеку сме од прво(иако не играше денес) Овие и на фудбал менаџер да ги играш нема да може да извадиш резултат. Основата ја фудбалот ја немаме. Еден Андон Дончевски еднаш убаво си кажа. За добра репрезентација мора да се има добар клубски фудбал. Ние тоа го немаме. Не само фудбалот како спорт, целата нација е во заложништво на Dirty Harry, неговото бизнис лоби, кое мести по Азија.
2 во 1 во кладилница е 35 коеф. Помножете некоја сума со овој коеф ете го профитот. Ама овде лошото е што профитот се прави на имиџот на државата и спортот.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Абе и они не сакаат да губат ама така им е наредено. ;)
50 коеф сигурно цела ффм е уплатила 2/1 сега се частат некаде а вие ги пцувајте.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Јас мислам дека ако играше Величе ќе им извадевме нерешено !

M

Mario Gómez

Гостин
Има јаки коментари, и Игорче коментирал... бара хајлајтси за да пушти на вести:pos:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.662
Поени од реакции
35.300
Синоним за Македонскиот фудбал е МИЗЕРИЈА:tapp:
Треба под ИТНО да се забрани македонската фудбалска репрезентација да не претставува на меѓународно ниво, кога ќе почнат да играт со срце и гинат на терен, а не да гледаме балерини на терен, може ќе добијат дозвола:facepalm:

Ќе има ли организиран пречек за ‘‘талентиве‘‘:D

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Зарем се спуштивме до тоа ниво да изгубиме од Луксембург :facepalm:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Абе и они не сакаат да губат ама така им е наредено. ;)
50 коеф сигурно цела ффм е уплатила 2/1 сега се частат некаде а вие ги пцувајте.
Ич не се сомневам во ова, гарант се наполниле со пари. На Македонскиот дрес се богатат, клошари.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Малиот Трпе во школо го прашуваат што работи татко ти? Трпе одговара:
Татко ми е машка стриптизета во клуб за хомосексуалци, игра гол пред
мажите а понекогаш кога ќе му платат добро, одат во соба во евтин мотел и
спијат заедно. Учителката во шок го вади од училница и го прашува: Трпе дали ова е вистина? Трпе одговара: Не татко ми игра фудбал за репрезентација на Македонија ама ми беше срам да признаам пред сите деца.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Ич не се сомневам во ова, гарант се наполниле со пари. На Македонскиот дрес се богатат, клошари.
И јас се богатам,а можеш и ти,само треба во кладилница да играш контра Македонската репрезентација.

Да пробавте на 100че бар,ќе ќаревте.

Kajgana Shop

На врв Bottom