Фан страна на Луксембург на Фејсбук си игра мајтап со Македонија. Го заслужуваат тоа фудбалерите..

M

MrzaRules

Гостин
Не ми се верува,и Македонската фудбалска репрезентација стаса до ЧДА :eek:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Џон Тошак?

More like,Џон Ташак.

Уф,сакам да им пишам некој текст на нашиве ама немам некоја инспирација.Ај ќе видам што можам да сторам.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
66
Поени од реакции
36
35 не е мал коефицинет. Некој доживотно се осигура на таа утакмица.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Treba da otvorime tema u Misterii
Zasto ne moza da pobedi Mak. reprezentacija u Nogomet ?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Па ни срам ни перде. Пандев и Новески видете какви ‘‘ грешки ‘‘ прават. И тоа ѕвездите ја местат, аплата.

Член од
12 декември 2007
Мислења
108
Поени од реакции
41
Џон Тошак?

More like,Џон Ташак.

Уф,сакам да им пишам некој текст на нашиве ама немам некоја инспирација.Ај ќе видам што можам да сторам.
Или Џон ТРОШОК,со вакви резултати кој било рандом може да ја води репрезентацијава,па дури и за беспари,онака чисто од гордост и задоволство.;)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Од секогаш ме интересирало како оди ова со местењево, зашто очигледно сите мора да знаат за одлукава. Влага Тошак и им вика дечки ништо, идеме 2 у кец и сите сложно кимаат со глава? Па јас не знам зошто не се откажат од репрезентација ова младичиве, барем тие на кои им останало колку толку достоинство. Што не излезе Пандев како најголем авторитет во фудбалов кај нас и да каже што се прави, нека се повлече, па нека се спасуваат глувциве од циркусов. Јас не знам што уште треба да направат за да го допрат дното. Срамота.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
I

Iblis

Гостин
Пола град овде ја пишале 1, некои хазардери ја ставале и 2/1, јбг некогаш се исплати.

F

FuckYouAll

Гостин
Абе јас кец си ја фатив, а нив кој ги e*e и така се дрва невидени.:LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom