FA & Capital One Cup

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Сварно бе..
Кај се навивачиве на Ливерпул?
Изледа уште седат пред ТВ. Уште не им е верно дека пехар зедоја. Ја разбираме радоста :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.956
Прво вие испаднавте исто така од второлигаш па имате право да ќутите.
Второ - ова за мене и не е некое достигнување. Секако помладите фанови на кои ова им е прв трофеј ќе свршуваат а и поголем дел од постарите
Трето - заслужено победивме
Четврто - жал ми е за Кардиф. Многу ми е жал вака што испадна работава. Отсега или нормално да си ги победуваме финалињата или пак ако е на пенали против некои гнасни тимови за да се радувам уште повеќе. После промашувањето на Ентони станав да се радувам ама одма видов ужален фан/играч што ли беше не знам и пак си седнав

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Леле дружинава напатенковци од Манчестер се сити на освоен трофеј. Па мислам дека не игравме само со второ лигаши за да стигнеме до овој трофеј. Мислам дека ги плеснавме големите Манчестер Јунајтед кои не играа баш со вториот тим кога дојдоа на Енфилд. И што сакате зборете ние си освоивме сигурно и вие кога зимате од купови трофеи исто се радувате ( или може за вас само ПЛ или ЛШ е трофеј на другиве не им се ни радувате, црна трака да не носите у знак на жалост?)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Честитки до фановите до Ливерпул.Можеби Кардиф и повеќе заслужија,но колку они толку и вие.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.647
Поени од реакции
17.527
Честитки на Ливерпул .... но навивав за Кардиф немам ништо против ливерпул ама обожавам кога мал тим ке пријави мади*а и ке направи подвиг таков сум јбг :)

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Леле дружинава напатенковци од Манчестер се сити на освоен трофеј. Па мислам дека не игравме само со второ лигаши за да стигнеме до овој трофеј. Мислам дека ги плеснавме големите Манчестер Јунајтед кои не играа баш со вториот тим кога дојдоа на Енфилд. И што сакате зборете ние си освоивме сигурно и вие кога зимате од купови трофеи исто се радувате ( или може за вас само ПЛ или ЛШ е трофеј на другиве не им се ни радувате, црна трака да не носите у знак на жалост?)
Си ги помешал куповите друже, у ФА куп играа Јунајтед-Ливерпул :pos:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Лани ова време Ливерпул почнуваше...претходно бевме на работ на банкрот а оваа година се закитивме со првиот трофеј, ич ташак не ме боли каков бил, заслужено освоен трофеј. И тоа да биде поубаво се поклопи со официјализирањето на македонскиот фан клуб на Ливерпул. Ирскиот паб грмеше од околу 100 фанови коишто дојдоа.
На сите хејтери на Ливерпул на темава можам само да им порачам дека можат да сисаат и да си пукнат од мака што нивните тимови не беа на наше место.
Suck my c..k and serve me a mikshake:)
(Се надевам не кршам некое правило)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А ко демек Манчестер да се мучеше вака со пенали со Кардиф или некоја слична екипа немаше да фаќате сеир вие? Пфффф :D:D:D:D:D:D

Трофеј е трофеј, јасно е тоа, ама пред некое време Карлинг куп некои од вас викаа дека е смешка трофеј, Мики Маус куп, што не, make up your mind please :icon_lol:. Башка вака не морате да се мачите сеа за влез во ЛЕ :D:D:D

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
А ко демек Манчестер да се мучеше вака со пенали со Кардиф или некоја слична екипа немаше да фаќате сеир вие? Пфффф :D:D:D:D:D:D

Трофеј е трофеј, јасно е тоа, ама пред некое време Карлинг куп некои од вас викаа дека е смешка трофеј, Мики Маус куп, што не, make up your mind please :icon_lol:. Башка вака не морате да се мачите сеа за влез во ЛЕ :D:D:D
Трофеј си е трофеј бе, Манчестер да се помачи и 10 минути моја должност е да јадам бурек. Ако го снема тоа меѓусебно јадење бурек...јебеш га, фудбалот ке биде помалку интересен:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Трофеј си е трофеј бе, Манчестер да се помачи и 10 минути моја должност е да јадам бурек. Ако го снема тоа меѓусебно јадење бурек...јебеш га, фудбалот ке биде помалку интересен:)
Секако дека е трофеј, фала Богу :) Малку е ценет овој во Англија, ФА купот е поценет ама silverware e silverware. :D И финалето во ФА ќе е Челзи Ливерпул, по 43984392 годинава, read it here first :DDDDDDD

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.740
Поени од реакции
43.873
Искрено, на крајот рипнав кога Кардиф израмни 2:2 и за нив навивав како за Јунајтед за време на пеналите..

Ама џабе... Честито трофеј на Ливерпул, редно беше :D.. И која радост ја удрија, аууу, за момент помислив дека гледам реприза од финалето во Истамбул, Дудек е на голот, а накај него трчат Шмицер, Барош, Рисе, Чаби, Хипија, Сисе...итн... (за радоста ова, нема веза со резултатот)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
муабетов го правите како демек манчестер кога освојува титула ладнокрвно го прифаќа тоа и не се радуваат играчиве туку зимаат да тажат пффф
седете не ја буцкајте работава да не земат да се млатат од земја како момциве

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Овој од Кардиф што го утна последниот пенал озбилно му е нешто роднина на Стивен Џерард или некоја заебанција е ??

Kajgana Shop

На врв Bottom