ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.740
- Поени од реакции
- 43.873
Најозбилно.Овој од Кардиф што го утна последниот пенал озбилно му е нешто роднина на Стивен Џерард или некоја заебанција е ??
Најозбилно.Овој од Кардиф што го утна последниот пенал озбилно му е нешто роднина на Стивен Џерард или некоја заебанција е ??
Our former keeper Ben Foster said this when United won the Carling Cup in 2009/2010 :Леле дружинава напатенковци од Манчестер се сити на освоен трофеј. Па мислам дека не игравме само со второ лигаши за да стигнеме до овој трофеј. Мислам дека ги плеснавме големите Манчестер Јунајтед кои не играа баш со вториот тим кога дојдоа на Енфилд. И што сакате зборете ние си освоивме сигурно и вие кога зимате од купови трофеи исто се радувате ( или може за вас само ПЛ или ЛШ е трофеј на другиве не им се ни радувате, црна трака да не носите у знак на жалост?)
Еј од Фостер дочека да пастираш некое интервју. Дај не се брукај те молам, и сами вие викавте дека дечково е малце отиден. Трофеј како трофеј си се брои па сеа кој колку сака нека му се радува. Плус кога ќе видиш дека после 6 години е освоен, да не се радуваш е греота. Нема што да се глуми ПЛ или ЛШ немад а освоиме годинава сигурно. Па зашто да не се радувам на овој?Our former keeper Ben Foster said this when United won the Carling Cup in 2009/2010 :
“There was no celebration,There was nothing. We were straight on the train home, then in for training the next day. There was a Champions League fixture coming up, the Carling Cup was over already. Everyone automatically moved on to the next game right away. I was thinking: ‘Jeez, we’ve won a cup, we should be celebrating,’ but I was probably alone in thinking that. United have big games all the time. They win one, then move on to the next.
Ви го продадовме малерот за 50 милиони Добра зделкаАј гледам во мода е па и јас да им честитам титула на Ливерпул
Ти бе статистика ми бараш за на овие овде да им докажеш а?Еве и статистички па да не рече некој после Кардиф бил подобар
65-35 во посед
19-3 корнери
45-13 удари кон гол
11-5 во рамките на голот
5-1 во офсајди
14-10 фаулови
Па сигурно не за да се сликам со неа Ама и ме интересирашеТи бе статистика ми бараш за на овие овде да им докажеш а?