Power 90 Xtreme - Workout program

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Toa не е добро зашто ем нема широк фат, ем треба да навртуваш, понесигурно е. Ова само го ставаш и нема гајле.

Епа топ,ќе зимам и јас вакво....а разлика помеѓу тоа и ова http://www.topshop.com.mk/power_gym-930570-16385-p4.html?main=Fitnessmain&ils=17&irp=1 која е ??
Како што гледам на ист принцип се и двете, ова плавово може малку поголемо да е, ама вратило си е вратило нема некоја филозофија :) Инаку јас барав вакво, е тука веќе има разлика, ама немаше кај нас. А овие на P90X користат обична права шипка, така да се што е потребно е да можеш широк тесен и неутрален фат да направиш, не треба ништо повеќе :)

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Toa не е добро зашто ем нема широк фат, ем треба да навртуваш, понесигурно е. Ова само го ставаш и нема гајле.

Како што гледам на ист принцип се и двете, ова плавово може малку поголемо да е, ама вратило си е вратило нема некоја филозофија :) Инаку јас барав вакво, е тука веќе има разлика, ама немаше кај нас. А овие на P90X користат обична права шипка, така да се што е потребно е да можеш широк тесен и неутрален фат да направиш, не треба ништо повеќе :)
Значи ок ке е...

ја следиш програмата нивна,или сам тераш,своја ?
--- надополнето: 18 февруари 2012 во 14:16 ---
Значи ок ке е...

за исхрана мислев..

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Значи ок ке е...

--- надополнето: 18 февруари 2012 во 14:16 ---

за исхрана мислев..
Па пишав неколку поста поназад, почнав неколку тренинзи од програмава ама без режим на исхрана џабе ќе вежбам, така да ја прекинав, па сеа ќе се спремам посериозно и од 1-ви почињам.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Па пишав неколку поста поназад, почнав неколку тренинзи од програмава ама без режим на исхрана џабе ќе вежбам, така да ја прекинав, па сеа ќе се спремам посериозно и од 1-ви почињам.
Ја мислам,ако јадеш сите оброци здрава храна,добра храна,со некој суплеемент,мислам ќе постигнеш истото...

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
После неколку тренинзи дојдов до заклучок дека без следење на планот за исхрана и барем протеин како суплемент, бесцелно е да се следи програмава. Така да јас прекинувам со вежбање додека не ја проучам книгата за исхрана и да видам што-како..
Нема врска, немаш потреба од суплементи само среди ја исхраната.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Ја мислам,ако јадеш сите оброци здрава храна,добра храна,со некој суплеемент,мислам ќе постигнеш истото...
E да и ја така мислам. Не реков дека тие нивните рецепти до збор ќе ги следам, само малце да стегнам у поглед на тоа колку јаглехидрати, протеини и масти внесувам, број на дневни оброци, битно да биде избалансирано све, плус да зголемам количина на храна, дека понекад не ми се јаде и забушавам, поготово на сабајле :D И да исфрлам некои јадења како маргарини, салами, сендвичи, нема да имам корист од нив, треба да ги заменам.

Нема врска, немаш потреба од суплементи само среди ја исхраната.
Хмм да може и нема потреба, ама згодно е после тренинг еден протеински шејк да мавнеш.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
E да и ја така мислам. Не реков дека тие нивните рецепти до збор ќе ги следам, само малце да стегнам у поглед на тоа колку јаглехидрати, протеини и масти внесувам, број на дневни оброци, битно да биде избалансирано све, плус да зголемам количина на храна, дека понекад не ми се јаде и забушавам, поготово на сабајле :D И да исфрлам некои јадења како маргарини, салами, сендвичи, нема да имам корист од нив, треба да ги заменам.

Хмм да може и нема потреба, ама згодно е после тренинг еден протеински шејк да мавнеш.

Тоа и јас мислев...само кај мене е проблем што незнам да ги пресметувам тие,друго све знам...(n)

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Тоа и јас мислев...само кај мене е проблем што незнам да ги пресметувам тие,друго све знам...(n)
Eпа лесно е, на пример ако си левел два, во таа фазата Energy booster имаш 6 порции протеини дневно, и ти пишува све подоле, голем избор има на јадења, ќе си комбинираш. Една порција ти пишува точно колку е, тоа oz е ounce, претвори ги во грама и готово. Tbsp e table spoon, или супена лажичка, а 1 cup е 240 милилитри.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Eпа лесно е, на пример ако си левел два, во таа фазата Energy booster имаш 6 порции протеини дневно, и ти пишува све подоле, голем избор има на јадења, ќе си комбинираш. Една порција ти пишува точно колку е, тоа oz е ounce, претвори ги во грама и готово. Tbsp e table spoon, или супена лажичка, а 1 cup е 240 милилитри.
Мислев..да не ја следам нивната,туку сам да си водам што да јадам...здрава храна е здрава храна...ваљда нема разлики...:D

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Мислев..да не ја следам нивната,туку сам да си водам што да јадам...здрава храна е здрава храна...ваљда нема разлики...:D
Па нема, али ја ќе се водам по ова, све по мера да си биде :)

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Може некој да даде линк до торент/ебоок од програмава /
Јас ја симнав од овде, а глеам и на замунда ја има, само што е 11 гига и има некои екстра видео фајлови, не знам што се. Во оваа од 8 гига ги има сите видеа плус книгите.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Ме заинтересира овој програм !
Сакав да ве прашам дали начинот на исхрана е скап , и дали за наши стандарди може да се издржи , бидејќи имало различни програми за исхрана кои не би можел да ги применувам само заради тоа што се посебно би требал да купувам за себе.
Прочачкав на нет за ова , гледам дека доста задоволни има ... еве на еден клип што налетав за резултатите кои ги постигнал еден човек

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ме заинтересира овој програм !
Сакав да ве прашам дали начинот на исхрана е скап , и дали за наши стандарди може да се издржи , бидејќи имало различни програми за исхрана кои не би можел да ги применувам само заради тоа што се посебно би требал да купувам за себе.
Прочачкав на нет за ова , гледам дека доста задоволни има ... еве на еден клип што налетав за резултатите кои ги постигнал еден човек
Остај ти тие резултати, не ги глеј. За такви резултати треа + суплементи (покрај исхраната која е не стандардно ефтина) + уше едно месец дена минимум.
Мада у секој случај, не е лоша.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Остај ти тие резултати, не ги глеј. За такви резултати треа + суплементи (покрај исхраната која е не стандардно ефтина) + уше едно месец дена минимум.
Мада у секој случај, не е лоша.
Тоа сакав да го слушнам за исхраната. На крај краева можда може да се применува некој свој вид на исхрана со оваа програма за вежбање.

Kajgana Shop

На врв Bottom