Power 90 Xtreme - Workout program

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ја вежбаш и ти ?
Да оваа недела почнав т.е. од вчера зошто у понеделникот не можев.Вчера беше претешко со делот за нозете зошто и ми се слаба страна.Денес рацете и рамењата се издржа само многу би било подобро да се вежба со тег барем од 5 кила.Стомачните дефинитивно не се за почетници.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Да оваа недела почнав т.е. од вчера зошто у понеделникот не можев.Вчера беше претешко со делот за нозете зошто и ми се слаба страна.Денес рацете и рамењата се издржа само многу би било подобро да се вежба со тег барем од 5 кила.Стомачните дефинитивно не се за почетници.
Вежбите се прават 6 дена по ред, а седмиот ден од неделата можеш или да го користиш за истегнување или за одмарање, по избор, баш како што ти кажа Кирца. И стомачните и сите вежби се за сите(почетници, профи, атлети или како и да ги наречам) само се работи за тоа кој колку може да направи во серија, али со тек на време нормално стануваш подобар и подобар.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Вежбите се прават 6 дена по ред, а седмиот ден од неделата можеш или да го користиш за истегнување или за одмарање, по избор, баш како што ти кажа Кирца. И стомачните и сите вежби се за сите(почетници, профи, атлети или како и да ги наречам) само се работи за тоа кој колку може да направи во серија, али со тек на време нормално стануваш подобар и подобар.
А не ти кажуваат во видеото по колку да правиш ?

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
А не ти кажуваат во видеото по колку да правиш ?
Во видеата кажуваат колку ОНИ прават, али ти во ниеден случај неможеш да правиш толку на почетокот. Али кажуваат и DO YOUR BEST, FORGET THE REST, така да потруди се највеќе што можеш. Програмата ти ја почнуваш да ја правиш успешно и правилно во оној момент кога ќе стигнеш да правиш серии и повторувања исто како нив, и со истата прецизност и точност во изведување на вежбите, а сето тоа што ќе го правиш до тогаш само ќе ја подобрува твојата форма и ќе се трудиш од ден во ден да правиш се повеќе и подобро.
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 00:42 ---
А ти ги имаш рипнато Гради/грб или така ми се чини ???

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Во видеата кажуваат колку ОНИ прават, али ти во ниеден случај неможеш да правиш толку на почетокот. Али кажуваат и DO YOUR BEST, FORGET THE REST, така да потруди се највеќе што можеш. Програмата ти ја почнуваш да ја правиш успешно и правилно во оној момент кога ќе стигнеш да правиш серии и повторувања исто како нив, и со истата прецизност и точност во изведување на вежбите, а сето тоа што ќе го правиш до тогаш само ќе ја подобрува твојата форма и ќе се трудиш од ден во ден да правиш се повеќе и подобро.
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 00:42 ---

А ти ги имаш рипнато Гради/грб или така ми се чини ???
Во понеделникот дома не се прибрав

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
После неколку тренинзи дојдов до заклучок дека без следење на планот за исхрана и барем протеин како суплемент, бесцелно е да се следи програмава. Така да јас прекинувам со вежбање додека не ја проучам книгата за исхрана и да видам што-како..

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Другар дали оваа програма е подобра од REV ABS ? Сакамда пробам едена од овие програми и не можам да се одлучам која да ја симнам ? Иначе планирам да следам и нутриционистичкиот план зошто знам дека 70 % од успехот е во храната како беше тоа You are what you eat :)

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Другар дали оваа програма е подобра од REV ABS ? Сакамда пробам едена од овие програми и не можам да се одлучам која да ја симнам ? Иначе планирам да следам и нутриционистичкиот план зошто знам дека 70 % од успехот е во храната како беше тоа You are what you eat :)
Mislam deka P90 e bolje iako ovaa tvojava mislam ke ima rezultati kako si sakas taka
--- надополнето: 17 февруари 2012 во 18:57 ---
http://mojtrener.mk/p90x-transformiraj-go-teloto-za-3-meseci-doma/fitnes-bodibilding/296 citajte

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Почни боље со оваа ПХ90...јас уште немам почнато,али ја симнав,ги разгледав видеата и се мнооооогу јаки...

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Toни Хоротн имал 48 години?!?!?! УАУ!!! :eek:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
СИте што скааат да ја симнат програмава ја има на замумда бугарската само пишете P90X 11.56 GB зафака ;) јас од понеделник планирам да почнам. Само едно прашање за теговите имам едно рачни тегови по 5 кг доволни се?

Kajgana Shop

На врв Bottom