- Член од
- 12 октомври 2011
- Мислења
- 1.942
- Поени од реакции
- 711
Секој ден ли се прават ? и ти пишав ПП...
Секој ден ли се прават ? и ти пишав ПП...
Ја вежбаш и ти ?Секој ден,само у недела одмраш или ако сакаш само истегнување.
Да оваа недела почнав т.е. од вчера зошто у понеделникот не можев.Вчера беше претешко со делот за нозете зошто и ми се слаба страна.Денес рацете и рамењата се издржа само многу би било подобро да се вежба со тег барем од 5 кила.Стомачните дефинитивно не се за почетници.Ја вежбаш и ти ?
Вежбите се прават 6 дена по ред, а седмиот ден од неделата можеш или да го користиш за истегнување или за одмарање, по избор, баш како што ти кажа Кирца. И стомачните и сите вежби се за сите(почетници, профи, атлети или како и да ги наречам) само се работи за тоа кој колку може да направи во серија, али со тек на време нормално стануваш подобар и подобар.Да оваа недела почнав т.е. од вчера зошто у понеделникот не можев.Вчера беше претешко со делот за нозете зошто и ми се слаба страна.Денес рацете и рамењата се издржа само многу би било подобро да се вежба со тег барем од 5 кила.Стомачните дефинитивно не се за почетници.
А не ти кажуваат во видеото по колку да правиш ?Вежбите се прават 6 дена по ред, а седмиот ден од неделата можеш или да го користиш за истегнување или за одмарање, по избор, баш како што ти кажа Кирца. И стомачните и сите вежби се за сите(почетници, профи, атлети или како и да ги наречам) само се работи за тоа кој колку може да направи во серија, али со тек на време нормално стануваш подобар и подобар.
Во видеата кажуваат колку ОНИ прават, али ти во ниеден случај неможеш да правиш толку на почетокот. Али кажуваат и DO YOUR BEST, FORGET THE REST, така да потруди се највеќе што можеш. Програмата ти ја почнуваш да ја правиш успешно и правилно во оној момент кога ќе стигнеш да правиш серии и повторувања исто како нив, и со истата прецизност и точност во изведување на вежбите, а сето тоа што ќе го правиш до тогаш само ќе ја подобрува твојата форма и ќе се трудиш од ден во ден да правиш се повеќе и подобро.А не ти кажуваат во видеото по колку да правиш ?
А ти ги имаш рипнато Гради/грб или така ми се чини ???Да оваа недела почнав т.е. од вчера зошто у понеделникот не можев.Вчера беше претешко со делот за нозете зошто и ми се слаба страна.Денес рацете и рамењата се издржа само многу би било подобро да се вежба со тег барем од 5 кила.Стомачните дефинитивно не се за почетници.
Во понеделникот дома не се прибравВо видеата кажуваат колку ОНИ прават, али ти во ниеден случај неможеш да правиш толку на почетокот. Али кажуваат и DO YOUR BEST, FORGET THE REST, така да потруди се највеќе што можеш. Програмата ти ја почнуваш да ја правиш успешно и правилно во оној момент кога ќе стигнеш да правиш серии и повторувања исто како нив, и со истата прецизност и точност во изведување на вежбите, а сето тоа што ќе го правиш до тогаш само ќе ја подобрува твојата форма и ќе се трудиш од ден во ден да правиш се повеќе и подобро.
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 00:42 ---
А ти ги имаш рипнато Гради/грб или така ми се чини ???
Без разлика кој ден ќе почнеш, почнувај од почеток, не прескокнувај денови, не е доброВо понеделникот дома не се прибрав
Mislam deka P90 e bolje iako ovaa tvojava mislam ke ima rezultati kako si sakas takaДругар дали оваа програма е подобра од REV ABS ? Сакамда пробам едена од овие програми и не можам да се одлучам која да ја симнам ? Иначе планирам да следам и нутриционистичкиот план зошто знам дека 70 % од успехот е во храната како беше тоа You are what you eat
Почни боље со оваа ПХ90...јас уште немам почнато,али ја симнав,ги разгледав видеата и се мнооооогу јаки...Другар дали оваа програма е подобра од REV ABS ? Сакамда пробам едена од овие програми и не можам да се одлучам која да ја симнам ? Иначе планирам да следам и нутриционистичкиот план зошто знам дека 70 % од успехот е во храната како беше тоа You are what you eat