Power 90 Xtreme - Workout program

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
СИте што скааат да ја симнат програмава ја има на замумда бугарската само пишете P90X 11.56 GB зафака ;) јас од понеделник планирам да почнам. Само едно прашање за теговите имам едно рачни тегови по 5 кг доволни се?
До тебе е тоа...колку повеќе-тоа подобро.И ја почињам од понеделник,ама прво треба да купам в ратило...незнам дали тоа од топ шоп ќе заврши работа...

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
До тебе е тоа...колку повеќе-тоа подобро.И ја почињам од понеделник,ама прво треба да купам в ратило...незнам дали тоа од топ шоп ќе заврши работа...

Какво и да е ќе ти заврши работа.Ако си ги глеал видеата од програмата ќе видиш дека и таму имаат најобично вратило,барем ко што видов во еден момент.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Какво и да е ќе ти заврши работа.Ако си ги глеал видеата од програмата ќе видиш дека и таму имаат најобично вратило,барем ко што видов во еден момент.
Ова на врата се става ради тоа мислев...они имаат големо,долго,па ради тоа мислев....до кај си ти ?
--- надополнето: 18 февруари 2012 во 02:31 ---
И да,дечкото што ја има отворено темава му цркна пцто,ради тоа го нема...:D

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ова на врата се става ради тоа мислев...они имаат големо,долго,па ради тоа мислев....до кај си ти ?
--- надополнето: 18 февруари 2012 во 02:31 ---
И да,дечкото што ја има отворено темава му цркна пцто,ради тоа го нема...:D

Засега добро,уште да се консолидирам со исхраната уште подобро ќе е.Неделава не запишував ништо али од наредна недела ќе запишувам.И тебе би ти препорачал.Мора да се има цел во програма на секоја вежба.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Засега добро,уште да се консолидирам со исхраната уште подобро ќе е.Неделава не запишував ништо али од наредна недела ќе запишувам.И тебе би ти препорачал.Мора да се има цел во програма на секоја вежба.
Да да...какво вратило имаш ти ?

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Имате вратила во Jumbo 600 денари за на врата што се намотувааат. :)

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Не знам на кој принцип е тоа вратило во Jumbo, ама јас го имам тоа од Топ Шоп и е стварно супер, никакви оптеретувања не прави на рамката од вратата, а и нема шанси да се откачи или да падне.

Инаку за тежина на тегови, тоа зависи, на пример за маса и сила треба да не можеш да направиш повеќе од 10 повторувања, значи треба тежок тег. А за дефиниција и издржливост на мускулот, се што е над 12 повторувања е ефикасно. Значи со тег од 5 кила ќе направиш на пример 20 повторувања, и тоа ќе ти биде тренинг за издржливост.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Не знам на кој принцип е тоа вратило во Jumbo, ама јас го имам тоа од Топ Шоп и е стварно супер, никакви оптеретувања не прави на рамката од вратата, а и нема шанси да се откачи или да падне.

Инаку за тежина на тегови, тоа зависи, на пример за маса и сила треба да не можеш да направиш повеќе од 10 повторувања, значи треба тежок тег. А за дефиниција и издржливост на мускулот, се што е над 12 повторувања е ефикасно. Значи со тег од 5 кила ќе направиш на пример 20 повторувања, и тоа ќе ти биде тренинг за издржливост.
Црното или плавото го имаш ? имаат топ шоп шипки мали за еднорачни тегови ?

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Мене ми врши одлична работа .
http://www.powerhouse-fitness.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image//f/a/fama0016-bodymax_chrome_pull_up_bar.jpg Вакво ко на сликата е го навртуваш на касата од врата http://www.superiormartialarts.com/images4/90223.jpg и не мрда
И ја го иам ова...ама за широк фат неможам да правам на него,не е баш добро...

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
И ја го иам ова...ама за широк фат неможам да правам на него,не е баш добро...
Јас го фаќам на ќошовите тоа му доаѓа нешто пошироко од рамо и додадов и таму некое сунгерче .Иначе мене ми е таманка :)

Kajgana Shop

На врв Bottom