The Big Bang Theory

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Не може секоја епизода да биде епик, аман, се скапавте од жалење. Супер си беше епизодата. Очајна епизода че биди онаа кога нема да се насмеам ниту еднаш. Таква до сега немаше!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.573
Џимеј си го претерал :)

Мене супер ми беа последните две епизоди, си држат стандард а и плус не се експонираше толку Ејми.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Многу грда епизода. Не ми се верува од што во што премина серијава. Ми фалат епизодите кога секоја вечер им беше ___night и правеа бар нешто и не беа овие антипатични жени. Една не ме насмеала досега.
И овај Раж не можам да го смислам, добро бе, кои се тие 47 души на анкетата што гласале за најсмешен дека е? Чоекот цела серија се користи со некои исти реплики.
Brown sugar, десет пати го спомна во последнава епизода, и за што? Ич несмешно.
За жал серијава ќе ја доживее истата судбина на HIMYM. Нека ја прекинат навреме.
ваков хејтерски коментар немам прочитано досега за серијава, за твоја информација епизодата беше најгледана од цела серија, и далеку беше од најлоша

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
ваков хејтерски коментар немам прочитано досега за серијава, за твоја информација епизодата беше најгледана од цела серија, и далеку беше од најлоша
Фала на информацијата, ама искрено ми е гајле која епизода колку е гледана. Не дека беше најлоша, ама од полошите беше.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Мене па ми беше ептен смешна, дали така расположен се погодив кога ја гледав.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Јас уште од навика ја гледам.. како и himym, вие се докажувате дали била океј или не.
Одамна се немам смеено на овие две. :/

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Same here.
Двете ги гледам од навика и колку да знам како ќе завршат, али TBBT не е толку очајна, има сеуште некои интересни фори, не се лоши сеуште.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Не знам што ви е филмот на неколкумина од вас, далеку се од очајни ТББТ, и фала богу уште не стигнале до HIMYM. Нормално е некои епизоди да се посмешни некои не, но сите го заборавате фактот дека ги гледаме епизода по епизода и самиот временски период од една до друга епизода го губи шмекот и нивото на интересност што верувам сите сте го имале кога сте ги гледале повеќето сезони едноподруго. Затоа мислам дека треба да се прави разлика помеѓу маратонското гледање на серија (кое е далеку повозбудливо и поинтересно) и гледањето на епизода по епизода.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Што мислите за новата епизода?
Според мене, навистина беше одлична. :)

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Новава беше интересна, иако претходната ми беше Врв.
Најсмешен ми беше делот со кошарката како слатко си се смеев, мх мх мх..
Какви антиталенти, човече.
Не верував дека тотални утки ќе ми бидат толку смешни.
:pos::pos::pos:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Примете го ова во последната епизода:

1. Кога се мушкиве на сцена, има хумор и смеење.
2. Кога се жениве, нема ништо освен идиотизам.

И тоа со сликата веќе беше користено во Friends. Целата идеја на серијата беше интеракцијата на овие nerd-ови со јака, али приглупа, типка. Сега имаме посебно машко и посебно женско друштво...

Kajgana Shop

На врв Bottom