PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки кога играш против компјутерот, да има грешки, ама не толку многу ако имате инсталирано најнов пач.
Јас играм некогаш со другари кај мене, и многу е добра играта и брзо кога се игра 1 vs 1, и грешки со голман нема скоро никогаш.
Играва добра си е, плус не ја имаме сите купено па само да пљукаме по неа, и јас сакам наредна година да биде многу подобра играта, ама и сега е добро, во Pes2012 јас многу подобро играм одбрана за разлика од Pes2011, и не губам многу кога играм против компјутер, може да изгубиш од Барса, Реал, но и нив може да ги тепаш :)

Дечки кога играш против компјутерот, да има грешки, ама не толку многу ако имате инсталирано најнов пач.
Јас играм некогаш со другари кај мене, и многу е добра играта и брзо кога се игра 1 vs 1, и грешки со голман нема скоро никогаш.
Играва добра си е, плус не ја имаме сите купено па само да пљукаме по неа, и јас сакам наредна година да биде многу подобра играта, ама и сега е добро, во Pes2012 јас многу подобро играм одбрана за разлика од Pes2011, и не губам многу кога играм против компјутер, може да изгубиш од Барса, Реал, но и нив може да ги тепаш :)
Ова за Top Player или за Beginner го кажуваш?

Дали знае некој како да наместам да играм со џоистик а другиот со тастатура?

ќе идеш таму каде што ти е инсталирана играта ќе идеш setings па controler и таму ќе намстеиш што како треба

66330318l.png

Controller 2 > одбери Device(Gamepad)

Ај помош ... вчера си спуштив едно програмче за трансфери , да си префрлјам играчи дур играм МЛ без понуда ова она ... и сеа неможам да сејвирам ... ми се заеба
играта нешо и ја преитнасталирав неколку пати пробав ама пак нејќе ( вчера 10 пати ја преинсталирав ) ... ако знае некој нека помога :)

Ај помош ... вчера си спуштив едно програмче за трансфери , да си префрлјам играчи дур играм МЛ без понуда ова она ... и сеа неможам да сејвирам ... ми се заеба
играта нешо и ја преитнасталирав неколку пати пробав ама пак нејќе ( вчера 10 пати ја преинсталирав ) ... ако знае некој нека помога :)
System Restore пред програмчето што си го инсталирал

System Restore пред програмчето што си го инсталирал

Све пробав и пак нејќе незнам шо е проблемов ...

иам само еден сејв шо го играм о почеток на песов ,а со други кој ќе почнем и идам да сејвирам ми гаси играта ...

Све пробав и пак нејќе незнам шо е проблемов ...

иам само еден сејв шо го играм о почеток на песов ,а со други кој ќе почнем и идам да сејвирам ми гаси играта ...
Run as Administrator проба ли?

Run as Administrator проба ли?
Нејќе ....

Ја сварно врска неам шо е работава .... спуштам програмата , малечко програмче не треба инсталација или нешо слично , праем трансфери све ок иде и после ми скрена цела игра ... ја преисталирав и пак се забуе ... :tapp:
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 19:39 ---
Моментално тимот :)
pes.png

Играва е малце удрена, како франчиза. Играчите доаѓаат како млади и креваат оцени.....................
Донекаде е добро, но и лошо што некои после 22-23 години им се намалуваат оцените.

Ќе можам да ја играм со оваа конфигурација?
  • Pentium B960 DualCore
  • 4 GB DDR3 RAM
  • Intel HD 2000

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom