PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Тастатурата и џојстикот ми ги покажува како едно, и неможе да се игра меѓусебно, помош??
66330318l.png

Controller 2 > одбери Device(Gamepad)

^
Од кој ќе биде прифатена понудата од клубот наместо Аccept transfer иди Adjust transfer и може да понудиш одредена сума како и годишната плата на играчот. На некој начин е ценкање за играчот ама подруга опција нема.

може некој да ми даде пач на кој ги има англиската,шпанската и германската 2 лига

Ја играм на patch 2.0 и многу е добра, само ако играш "Мастер Лига" глупо е малку ако играш други лиги освен англиската, од втора лига влегуваат Лидс Мидс, а играш Бундес :tapp: Ја играм со Фулам, 2ра сезона ми е - difficult: professional , и ги имам земено : Ronaldinho, Van Persie, Joey Barton, Barreta, Litchsteiner, Armero и добро ми оди :D

Eve za site sto igraat master league da vi ponudam nekoi igraci koi se stvarno top ..Igram so napoli i stignat sum do 2016 mislam .. Zuniga mi e najdobar igrac 100 , Douglas igrac od odbranata e mnogu dobar 93 zasega krenat , zemete go A.Lora od sporting gijon mislam bese i on e 96 igra desen bek , mozete za eftini pari da gi zemete ganso i neymar ama ganso slabo kreva zasega 89 . ke zaboravev na shimitzu on e mn dobar igra desno krilo .. od 70 go zedov vo young players sega e krenat 89,

Имам симаното пес 2012 со Француски и Германски јазик... што да правам за да ставам Англиски јазик ?

Ај ако можи некој линк од играва на торент да ми дај по пп.

Ја играм на patch 2.0 и многу е добра, само ако играш "Мастер Лига" глупо е малку ако играш други лиги освен англиската, од втора лига влегуваат Лидс Мидс, а играш Бундес :tapp: Ја играм со Фулам, 2ра сезона ми е - difficult: professional , и ги имам земено : Ronaldinho, Van Persie, Joey Barton, Barreta, Litchsteiner, Armero и добро ми оди :D

Ti go postuvam postov radi Joey Barton

Decki,prodava li nekoj pes2012 za ps3,ama original,ili kade moze da se najde ili poraca igrata samo da ne e preku net,posto ne mi se ceka...??

Мислам дека ја имаше У нико, 2000 денари. Бар мислам дека беше нивни каталогот. Е сеа, за што била не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom