Бараж за СП 2013 - Шпанија (мажи)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Да играме со некоја земјичка тогаш ок сето ова. Во право си. Ама со Холандија која е велесила во некои спортови (односно фудбал) и таму каде што е надмоќна не гледа од високо па тогаш и јас ќе ја гледам од високо сега кога имам шанса. Реков респект и фер плеј за некои земјички недоразвиени и слаби ама некој што ме гледал од високо......нема ни респект ни ништо.
Тоа е веќе payback time. Како што реков, европски снобови.:D

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.138
Поени од реакции
8.099
на литванија треба дебело да му се врати за то шо ни го напраја на минатото светско :D
така да Литванија.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.943
Поени од реакции
7.055
Ја би ја одбрал Португалија :) Само поважно е реваншот да го играме дома. Ако не се лажам и тоа се влечи, кој, каде ја игра првата утакмица. На гости и да си дозволиме пораз од 1-2 разлика, во Борис Трајковски душичката ќе си ја дадат :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Ја би ја одбрал Португалија :) Само поважно е реваншот да го играме дома. Ако не се лажам и тоа се влечи, кој, каде ја игра првата утакмица. На гости и да си дозволиме пораз од 1-2 разлика, во Борис Трајковски душичката ќе си ја дадат :D
Португалија е солидна екипа,а нивните младинци мислам дека растураат.Иде нова генерација португалски ракометари.......не се така безопасни.Холандија би ја бирал ја.......тие не се ни професионалци ебате.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Би сакал да ја избегнеме Црна Гора... Можеби и Португалија и Босна со нив ќе се јадеме на менталитет и се ќе биде отворено... Мора да имаме континуитет на првенства за да продолжи оваа репрезентација и истата да се надоградува значи се на се мислам дека ќе мораме да избориме учество во Шпанија без оглед кој ќе ни се падне во бараж.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ние не треба да се плашиме од никого,сите треба да се плашат од нас.Но сепак треба да бидат претпазливи во секој случај.Али да и јас ја сакам Холандија/Литванија.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.700
Поени од реакции
6.086
Ова е година на наплатување на стари долгови така да јас сум за Литванија тие и должат на токму на оваа генерација

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Литванија... и сакам првиот меч да го играме дома и да победиме едно 10 разлика, да не му ја мислиме толку многу :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што се бе овие, знаев дека ќе се фаворити ама па овие и овие што ќе беа...очекував некој потежок.:D

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Има некаде пренос од ждрепката за баражот за СП?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.019
Поени од реакции
74.381
Што се бе овие, знаев дека ќе се фаворити ама па овие и овие што ќе беа...очекував некој потежок.:D
Немој да закобиш па да ни падне некој од Чешка, Русија, Словачка или Норвешка :D

Kajgana Shop

На врв Bottom