Бараж за СП 2013 - Шпанија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Да играме со некоја земјичка тогаш ок сето ова. Во право си. Ама со Холандија која е велесила во некои спортови (односно фудбал) и таму каде што е надмоќна не гледа од високо па тогаш и јас ќе ја гледам од високо сега кога имам шанса. Реков респект и фер плеј за некои земјички недоразвиени и слаби ама некој што ме гледал од високо......нема ни респект ни ништо.

Тоа е веќе payback time. Како што реков, европски снобови.:D

на литванија треба дебело да му се врати за то шо ни го напраја на минатото светско :D
така да Литванија.

Ја би ја одбрал Португалија :) Само поважно е реваншот да го играме дома. Ако не се лажам и тоа се влечи, кој, каде ја игра првата утакмица. На гости и да си дозволиме пораз од 1-2 разлика, во Борис Трајковски душичката ќе си ја дадат :D

Ја би ја одбрал Португалија :) Само поважно е реваншот да го играме дома. Ако не се лажам и тоа се влечи, кој, каде ја игра првата утакмица. На гости и да си дозволиме пораз од 1-2 разлика, во Борис Трајковски душичката ќе си ја дадат :D
Португалија е солидна екипа,а нивните младинци мислам дека растураат.Иде нова генерација португалски ракометари.......не се така безопасни.Холандија би ја бирал ја.......тие не се ни професионалци ебате.

Би сакал да ја избегнеме Црна Гора... Можеби и Португалија и Босна со нив ќе се јадеме на менталитет и се ќе биде отворено... Мора да имаме континуитет на првенства за да продолжи оваа репрезентација и истата да се надоградува значи се на се мислам дека ќе мораме да избориме учество во Шпанија без оглед кој ќе ни се падне во бараж.

Ние не треба да се плашиме од никого,сите треба да се плашат од нас.Но сепак треба да бидат претпазливи во секој случај.Али да и јас ја сакам Холандија/Литванија.

Ова е година на наплатување на стари долгови така да јас сум за Литванија тие и должат на токму на оваа генерација

Литванија... и сакам првиот меч да го играме дома и да победиме едно 10 разлика, да не му ја мислиме толку многу :)

Што се бе овие, знаев дека ќе се фаворити ама па овие и овие што ќе беа...очекував некој потежок.:D

Што се бе овие, знаев дека ќе се фаворити ама па овие и овие што ќе беа...очекував некој потежок.:D
Немој да закобиш па да ни падне некој од Чешка, Русија, Словачка или Норвешка :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom