Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не си самоуверен шо се мешаш ???Значи во право сум тоа што сум го напишал.Не сум толку самоуверен,само глеам дека му искенка на членот нешто,па затоа се приклучив и јас.
Ех да,немам друга работа ќе бришам јузер заради тебе.
Пак Челзи ќе биде пред Арсенал,во тоа можам да се кладам,а за титула не.
GGMU, BEL20VEАбе тоа што и да се деси, секако ќе го читаш, ништо не ве спасува од тоа
Него стварно, како ќе се изведува тоа со крстот утре у Битола?![]()
Да не сакаш едно KTBFFHSJSDANSBFAFGDG??Ме заболе ако му се доближел Арсенал на Челзи,кога знам на крај пак пред нив ке завршиме на табела.. Поубаво ке ми биде да изгуби Јунајтед и да се изначитам постови во овој стил: GGMU,BEL19VE,MAN4ESTER 4EVER,ФА Мафија итн..
Моментално Јунајтед се втори.Ако Арсенал и Челзи победат Челзи ќе ја намали разликата со Јунајтед.Јунајтед моментално е второ место.Значи Челзи ќе се доближи до второто место.![]()
На ова време не скокам па Ливерпул ПЛ да освоиМакедонец и Росемберг нешто релаксирани се, може ќе скокаат, oвај, трчаат утре по крстот во Битола па се спремаат психички на темава![]()
Тоа Македонец прашај го,тој ќе скокал. Тој уствари е битолскиот Јан ТорпНего стварно, како ќе се изведува тоа со крстот утре у Битола?![]()
Сега ти текна кај ги боли најмногу?Подобро било да изгуби Ман Утд од Арсенал , отколку Арсенал
Ќе се доближеле до 1во место![]()
Премногу мудрувате и веќе почнавте да се губите во свемирот
Упс не бе!Ман Утд ви е во потсвеста со кој и да игра Ман Утд секогаш мора да губи.
Челзи не е битен, битно е да изгуби МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД!
Да не сакаш едно KTBFFHSJSDANSBFAFGDG??
Има и за тоа опција, не ја отворај темава!Трансфер Вести
Не сум видел некој што е за Челзи да смара по темиве со тоа.. А вие,со тоа GGMU како мали деца на секој можен пост како крави сте..