Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Лани за лани.Ако си толку самоуверен дека има шанси да ги стасат Сити/Јунајтед,кладба во бришење на јузер сакаш ?
Јас викам дека нема да бидат пред тимовите од Манчестер оваа сезона.
Сезонава Челзи се бори за пласман во ЛШ,а Арсенал е конкурент за таа позиција.;) така да ,на Челзи и не му одговара баш да победи Арсенал,но секој со свои пресметки..
Не сум толку самоуверен,само глеам дека му искенка на членот нешто,па затоа се приклучив и јас.
Ех да,немам друга работа ќе бришам јузер заради тебе.
Пак Челзи ќе биде пред Арсенал,во тоа можам да се кладам,а за титула не.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.944
И јас мислам дека на Челзи не им одговара да победи Арсенал. Патем, 3 клуба се борат за тоа 4то место што води во ЛШ (ај ќе го сметам и Ливерпул :D ) а Арсенал и Челзи по секоја цена мора да одат во ЛШ. Ако победи Арсенал во недела и испадне дека им киднале на Челзи за 3 бода ќе е малце смешно :D
Aми ај .....смилувај се над нас и сметај го

H

HoT IcE

Гостин
Па и ја не знам со кој памет фанови на Челзи пишуваат дека Арсенал треба да победи.
Според било каква логика да идеш, треба обратно, така највеќе одговара на Челзи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Со таа логика што ако Арсенал победи Челзи ќе се доближи до второто место ;).

H

HoT IcE

Гостин
Ова е сам себе го убијал.
Пред да почнете да солите памет, погледнете табела па курчете се.
И овде и у фан клуб Челзи големи курнази имало, највеќе на Челзи му одговара пораз на Тотенхем и Арсенал, ништо друго.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не сум толку самоуверен,само глеам дека му искенка на членот нешто,па затоа се приклучив и јас.
Ех да,немам друга работа ќе бришам јузер заради тебе.
Пак Челзи ќе биде пред Арсенал,во тоа можам да се кладам,а за титула не.
Аватар, 3 месеци ? Од 15 август - 15 ноември !? :))) А ? Дека Арсенал ќе биде пред Челзи !?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Иди до крај, кажи до прво место :D
Моментално Јунајтед се втори.Ако Арсенал и Челзи победат Челзи ќе ја намали разликата со Јунајтед.Јунајтед моментално е второ место.Значи Челзи ќе се доближи до второто место.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom