Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.707
- Поени од реакции
- 11.944
Ајде беАко сакаш да се пресметаме ?
Осигуран си?
П.С не се гледа сликата
Ајде беАко сакаш да се пресметаме ?
Не сум толку самоуверен,само глеам дека му искенка на членот нешто,па затоа се приклучив и јас.Лани за лани.Ако си толку самоуверен дека има шанси да ги стасат Сити/Јунајтед,кладба во бришење на јузер сакаш ?
Јас викам дека нема да бидат пред тимовите од Манчестер оваа сезона.
Сезонава Челзи се бори за пласман во ЛШ,а Арсенал е конкурент за таа позиција. така да ,на Челзи и не му одговара баш да победи Арсенал,но секој со свои пресметки..
Aми ај .....смилувај се над нас и сметај гоИ јас мислам дека на Челзи не им одговара да победи Арсенал. Патем, 3 клуба се борат за тоа 4то место што води во ЛШ (ај ќе го сметам и Ливерпул ) а Арсенал и Челзи по секоја цена мора да одат во ЛШ. Ако победи Арсенал во недела и испадне дека им киднале на Челзи за 3 бода ќе е малце смешно
Мислиш до третотоСо таа логика што ако Арсенал победи Челзи ќе се доближи до второто место .
Па да моментално ама јас оптимистички гледам на работите .Мислиш до третото
Иди до крај, кажи до прво местоПа да моментално ама јас оптимистички гледам на работите .
Аватар, 3 месеци ? Од 15 август - 15 ноември !? )) А ? Дека Арсенал ќе биде пред Челзи !?Не сум толку самоуверен,само глеам дека му искенка на членот нешто,па затоа се приклучив и јас.
Ех да,немам друга работа ќе бришам јузер заради тебе.
Пак Челзи ќе биде пред Арсенал,во тоа можам да се кладам,а за титула не.
Не генерализирај.Фановиве на Челзи да земат еден дигитрон нема да е лошо
ДоговореноАватар, 3 месеци ? Од 15 август - 15 ноември !? )) А ? Дека Арсенал ќе биде пред Челзи !?
Моментално Јунајтед се втори.Ако Арсенал и Челзи победат Челзи ќе ја намали разликата со Јунајтед.Јунајтед моментално е второ место.Значи Челзи ќе се доближи до второто место.Иди до крај, кажи до прво место