Ако не си самоуверен шо се мешаш ???Значи во право сум тоа што сум го напишал.Не сум толку самоуверен,само глеам дека му искенка на членот нешто,па затоа се приклучив и јас.
Ех да,немам друга работа ќе бришам јузер заради тебе.
Пак Челзи ќе биде пред Арсенал,во тоа можам да се кладам,а за титула не.
GGMU, BEL20VE Абе тоа што и да се деси, секако ќе го читаш, ништо не ве спасува од тоа
Него стварно, како ќе се изведува тоа со крстот утре у Битола?
Да не сакаш едно KTBFFHSJSDANSBFAFGDG??Ме заболе ако му се доближел Арсенал на Челзи,кога знам на крај пак пред нив ке завршиме на табела.. Поубаво ке ми биде да изгуби Јунајтед и да се изначитам постови во овој стил: GGMU,BEL19VE,MAN4ESTER 4EVER,ФА Мафија итн..
Моментално Јунајтед се втори.Ако Арсенал и Челзи победат Челзи ќе ја намали разликата со Јунајтед.Јунајтед моментално е второ место.Значи Челзи ќе се доближи до второто место.
На ова време не скокам па Ливерпул ПЛ да освои Замрзнав само од гледање и облечен а камоли слечен и во водаМакедонец и Росемберг нешто релаксирани се, може ќе скокаат, oвај, трчаат утре по крстот во Битола па се спремаат психички на темава
Тоа Македонец прашај го,тој ќе скокал. Тој уствари е битолскиот Јан ТорпНего стварно, како ќе се изведува тоа со крстот утре у Битола?
Сега ти текна кај ги боли најмногу?Подобро било да изгуби Ман Утд од Арсенал , отколку Арсенал
Ќе се доближеле до 1во место
Премногу мудрувате и веќе почнавте да се губите во свемирот
Упс не бе!Ман Утд ви е во потсвеста со кој и да игра Ман Утд секогаш мора да губи.
Челзи не е битен, битно е да изгуби МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД!
Не сум видел некој што е за Челзи да смара по темиве со тоа.. А вие,со тоа GGMU како мали деца на секој можен пост како крави сте..Да не сакаш едно KTBFFHSJSDANSBFAFGDG??
Има и за тоа опција, не ја отворај темава!Трансфер Вести
Не сум видел некој што е за Челзи да смара по темиве со тоа.. А вие,со тоа GGMU како мали деца на секој можен пост како крави сте..