Ел Класико: Реал Мадрид vs Барселона |Камп Ноу, 25.01.2011, 22:00h | Copa del Rey 1/4 Final

Кој оди во 1/2 финалето?

• Вкупно гласачи
    175
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Како прво дербито веќе станува здодаевно од неутрален апсект бидејќи веќе ја знаеме целта на двете екипи и ги знаеме што ќе изиграат и кој ќе го води темпото..

Како второ цел тим на Барселона сосе Пеп нека се гонат по ѓаволите бидејќи не знаеа против Гетафе и Еспањол вака да изиграат и потоа се бунат дека судиите суделе против нив оваа сезона..плус мене сите пари ми ги зедоа а јас на џиновски коефициенти од 2.40 не ги играм:facepalm:..како и да е во следниот битен натпревар против Мадрид ќе ги изиграм и ќе ме паднат како по обичај...

Како трето кој му кур бизнис на Пепе??..тој играч не го заслужува дресот на Реал Мадрид и одамна е разјаснето тоа..додека имаат онаква одбрана уште 10 со ред ќе си губат од Барселона..

Како четврто Меси:cuc::cuc::cuc:

Како петто Иниеста:cuc::cuc::cuc:

Како 600 Бускетс и комплетната игра на Барселона(вистинска фудбалска симфонија):cuc:

Како седмо Мурињо не е виновен за овие резултати..што да прави човекот тој му е тимот,тие му се можностите и едноставно нема друг избор кога ќе игра против Барселона....

и да ..Камбиасо>>>>>>>>>>>>>>Чаби Алонсо(за дефанзивни способности)!

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Dobro, site videvme , znaeme deka bese za osuda i zasluzuva da bide kaznet 5-6 natprevari u kupot. Ama Rooney da lae na tviter posle site gluposti so gi ima napraveno, ma nemoj da me jebes bre, neka se prvo on sredi pa posle neka lae za drugite.
А Пепе среден ли е па да му кажува на Месси како да се однесува?

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ако беше Мурињо стварно најдобар тренер у свет како што кажуваат навивачите на Реал, до сега ќе смислеше нешто, а ме само да се вади за поразите и све некој друг му е крив...
Kolku pati Murinjo smeni formacii, igrase so najefikasnata postava vo primera i LS protiv, ama djabe e. Ne igra on igraat igracite, koi kiksaat nenormalno, delumno nivna vina i sekako nenormalnite dobri topki upateni od xavi i drugite faci. E sea 2ta gola na Barsa deneska bea na greska, prvo nikoj ne go cuvase Puyol 1na1 so Kasiljas, na nafrlena topka, so glava, isto i Abidal za vtoriot, preterano dobra topka od Mesi i ajt , ojdea u kurac 45 minuti dobro branenje. Koga ima igraci na koi moze da veruva kako na primer so Inter vo LS koga nemozevte do golot da im dojdite bidejki mnogu dobro pokrivase odbranata na celo so Cambiaso e togaj Murinjo nema problem. Normalno za vas e Pep najdobar, za nas Murinjo barem dodeka ne go vidam Gvardiola na celo na drug tim, sekoj si go brani svoeto.
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 02:06 ---
А Пепе среден ли е па да му кажува на Месси како да се однесува?
U koj segment od moite zborovi vide ti deka ja go branam Pepe , naucete se da replicirate :tapp:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.786
Поени од реакции
11.349
Пепе е поим за поганост, младичот има муда му се може, браво. Сакам такви говна, ко кин, ко виеира, севиџ, еве и циганов сега :icon_mrgr: има надеж во фудбалов! Дојди си во Англија, цар ќе бидеш!
А од прво мислев ќе ме изненадат реал ќе ги плеснат, ама си го покажаа правото лице паднаа под притисок и јбг овие малецкиве им објаснија фино лепо.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Има ли некој видео да постави или слика да видам дали Абидал е во офсајд или не ... Фала !

H

HoT IcE

Гостин
Има ли некој видео да постави или слика да видам дали Абидал е во офсајд или не ... Фала !
Друже клипче неможам да ти најдам.
Но можам да ти потврдам дека не беше во офсјад.
Чиста акција како суза.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Како неутрален фан можам да искоментирам дека Реал Мадрид се најзлобната, најдебилската, и најселската екипа во светот.
Секоја чест за Касиљас, единствен исклучок е, но тој не заслужува ваков срам и понижување, и од страна на Барселона, и од своите играчи.
Тотално неписмени играчи, без нималку почит и спортски дух, срамота за Реал Мадрид.

Роналдо рака на срце, кога ќе земеш во предвид предходни утакмици негови против Барса денес беше океј, со тешко срце го кажувам ова, бидејќи од душа ми е антипатичен и го мразам заради неговиот карактер.
Мурињо, човек кој лично го многу почитувам, верувам и секој фан на Челзи како мене, но срамота и за него е со онаков тим од играчи да се излезе толку дефанзивно, неможеше пониско од ова да падне.

За Барселона нема потреба од коментар, свој стил, своја игра од почеток, точно знаат што и колку треба, секоја чест, Меси е змај, змај!
Незнам што бараат идиоти како тебе тука ?
Оди гледај си ја таа твоја никаква екипа.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Пепе е поим за поганост, младичот има муда му се може, браво. Сакам такви говна, ко кин, ко виеира, севиџ, еве и циганов сега :icon_mrgr: има надеж во фудбалов! Дојди си во Англија, цар ќе бидеш!
А од прво мислев ќе ме изненадат реал ќе ги плеснат, ама си го покажаа правото лице паднаа под притисок и јбг овие малецкиве им објаснија фино лепо.

Абе шо да си дојди во англија, во англија за намера без да го доприш противнико дава црвен (пример Сити - Јунајтед) не па овај.. че треба од 38 кола на 40 да биди суспендиран :))

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Не е работата у квалитет. Долго време се лажев дека Барса се уберквалитетни (не дека сум далеку од вистината), ама далеку од тоа дека Реал незнаат да даат гол. Работата е у комплексот. Реал имаа неизлечив комплекс, лекот не верувам дека ќе го најдат у наредни 5-6 години. Дури и Реал да освои стално ќе врши оралка на коленици против Барса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom