Ел Класико: Реал Мадрид vs Барселона |Камп Ноу, 25.01.2011, 22:00h | Copa del Rey 1/4 Final

Кој оди во 1/2 финалето?

• Вкупно гласачи
    175
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Сега и ми е криво што само 1500 уплатив на двојка... па уште 2.7 коефициент даваат.

H

HoT IcE

Гостин
Па според мене и сосема нормална е таква реакција.
Мурињо е тотално немоќен за Барселона и Гвардиола.
И има играчи како што секој тренер би сонувал да ги има во тимот, и излегува онака срамно и гнасно да се брани.
Шејм он ју шеќер, шејм он ју.:icon_lol:

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Почнаа по фејсбуци да бараат оставка од Мурињо фанови на Реал : )
да имаат муда тие на стадион шо се па да му распафтаат шамифчиња, ама тешко тоа..Иако публиката на Бернабеу и те како знае да почитува добар фудбал, без разлика на противникот, хинт хинт: стендинг овејшн за Рони.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Глеам фановиве на Реал му се нафрлаат на Руни што рекол дека Пепе е идиот :pos: Ај дочитајте што сакал да каже, сака да каже дека лесно е Пепе да го испровоцираш да се понаша онака (што со добра игра, што со гестови) и тој наседнува на тоа, ништо погрешно не кажа. Тоа што имате Ханибал Лектор во тим и штом човек со интелигенција ко на Руни го забележува значи нешто.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Глеам фановиве на Реал му се нафрлаат на Руни што рекол дека Пепе е идиот :pos: Ај дочитајте што сакал да каже, сака да каже дека лесно е Пепе да го испровоцираш да се понаша онака (што со добра игра, што со гестови) и тој наседнува на тоа, ништо погрешно не кажа. Тоа што имате Ханибал Лектор во тим и штом човек со интелигенција ко на Руни го забележува значи нешто.
Dobro, site videvme , znaeme deka bese za osuda i zasluzuva da bide kaznet 5-6 natprevari u kupot. Ama Rooney da lae na tviter posle site gluposti so gi ima napraveno, ma nemoj da me jebes bre, neka se prvo on sredi pa posle neka lae za drugite.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Играта во второ полувреме тотално се смени.Што им беше пеонтата?Да истепаат некој или гол да дадат?Уште не ми е јасно како Пепе црвен не доби.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Само го жалам Роналдо што отиде у Реал ништо друго..Таков добар играч а нема никаква помош од играчите,во Манчестер човекот освојуваше се..Бензема,Игуаин,Коентрао кои се овие играчи бре кај играат овие дрва невидени не ги познавам јас..Реал порано беше тим и све остало а не овие мочковци да ми играат у Реал..Продавааат Робен и Снајдер а ги земаа овие дрвава срамота жива..

ГОЛЕМА РАЗЛИКА ГОЛЕМА!

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

ја незнам до кога ќе го толерират ова гомно :tapp:
па срамота е не само за реал, за цел фудбал е срамота шо прави вакви испади. само затвор е лек

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Само го жалам Роналдо што отиде у Реал ништо друго..Таков добар играч а нема никаква помош од играчите,во Манчестер човекот освојуваше се..Бензема,Игуаин,Коентрао кои се овие играчи бре кај играат овие дрва невидени не ги познавам јас..Реал порано беше тим и све остало а не овие мочковци да ми играат у Реал..Продавааат Робен и Снајдер а ги земаа овие дрвава срамота жива..

ГОЛЕМА РАЗЛИКА ГОЛЕМА!
Ај да не е голема разлика,горе скоро 30 играчи,доле 11 :pos::pos:

;);)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ако беше Мурињо стварно најдобар тренер у свет како што кажуваат навивачите на Реал, до сега ќе смислеше нешто, а ме само да се вади за поразите и све некој друг му е крив...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Абе не пишал ништо погрешно, али глупо е Руни да пише тоа, кога и самиот е под казна за која ќе пропушти утакмици од ЕП. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Ако беше Мурињо стварно најдобар тренер у свет како што кажуваат навивачите на Реал, до сега ќе смислеше нешто, а ме само да се вади за поразите и све некој друг му е крив...
Баш тогаш кога и самиот изјави дека е крив, ти најде да пишеш дека секогаш некој друг му бил крив.. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom