да имаат муда тие на стадион шо се па да му распафтаат шамифчиња, ама тешко тоа..Иако публиката на Бернабеу и те како знае да почитува добар фудбал, без разлика на противникот, хинт хинт: стендинг овејшн за Рони.Почнаа по фејсбуци да бараат оставка од Мурињо фанови на Реал : )
Dobro, site videvme , znaeme deka bese za osuda i zasluzuva da bide kaznet 5-6 natprevari u kupot. Ama Rooney da lae na tviter posle site gluposti so gi ima napraveno, ma nemoj da me jebes bre, neka se prvo on sredi pa posle neka lae za drugite.Глеам фановиве на Реал му се нафрлаат на Руни што рекол дека Пепе е идиот Ај дочитајте што сакал да каже, сака да каже дека лесно е Пепе да го испровоцираш да се понаша онака (што со добра игра, што со гестови) и тој наседнува на тоа, ништо погрешно не кажа. Тоа што имате Ханибал Лектор во тим и штом човек со интелигенција ко на Руни го забележува значи нешто.
Ај да не е голема разлика,горе скоро 30 играчи,доле 11Само го жалам Роналдо што отиде у Реал ништо друго..Таков добар играч а нема никаква помош од играчите,во Манчестер човекот освојуваше се..Бензема,Игуаин,Коентрао кои се овие играчи бре кај играат овие дрва невидени не ги познавам јас..Реал порано беше тим и све остало а не овие мочковци да ми играат у Реал..Продавааат Робен и Снајдер а ги земаа овие дрвава срамота жива..
ГОЛЕМА РАЗЛИКА ГОЛЕМА!
Абе не пишал ништо погрешно, али глупо е Руни да пише тоа, кога и самиот е под казна за која ќе пропушти утакмици од ЕП.Глеам фановиве на Реал му се нафрлаат на Руни што рекол дека Пепе е идиот Ај дочитајте што сакал да каже, сака да каже дека лесно е Пепе да го испровоцираш да се понаша онака (што со добра игра, што со гестови) и тој наседнува на тоа, ништо погрешно не кажа. Тоа што имате Ханибал Лектор во тим и штом човек со интелигенција ко на Руни го забележува значи нешто.
Баш тогаш кога и самиот изјави дека е крив, ти најде да пишеш дека секогаш некој друг му бил крив..Ако беше Мурињо стварно најдобар тренер у свет како што кажуваат навивачите на Реал, до сега ќе смислеше нешто, а ме само да се вади за поразите и све некој друг му е крив...