Ел Класико: Реал Мадрид vs Барселона |Камп Ноу, 25.01.2011, 22:00h | Copa del Rey 1/4 Final

Кој оди во 1/2 финалето?

• Вкупно гласачи
    175
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.787
Поени од реакции
30.646
Честитки на фановите на Барса.
Јас нај искрено се надевам дека касапите од нашиот тим ќе добијат казна затоа што на реваншот сакам да гледам фудбал а не К1.
Барса како и секогаш на ниво со нивната игра а Реал повеќе од мизерен денеска. Дури повеќе бев горд на поразот во Декември 1-3 од колку денес 1-2.

H

HoT IcE

Гостин
Како неутрален фан можам да искоментирам дека Реал Мадрид се најзлобната, најдебилската, и најселската екипа во светот.
Секоја чест за Касиљас, единствен исклучок е, но тој не заслужува ваков срам и понижување, и од страна на Барселона, и од своите играчи.
Тотално неписмени играчи, без нималку почит и спортски дух, срамота за Реал Мадрид.

Роналдо рака на срце, кога ќе земеш во предвид предходни утакмици негови против Барса денес беше океј, со тешко срце го кажувам ова, бидејќи од душа ми е антипатичен и го мразам заради неговиот карактер.
Мурињо, човек кој лично го многу почитувам, верувам и секој фан на Челзи како мене, но срамота и за него е со онаков тим од играчи да се излезе толку дефанзивно, неможеше пониско од ова да падне.

За Барселона нема потреба од коментар, свој стил, своја игра од почеток, точно знаат што и колку треба, секоја чест, Меси е змај, змај!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
posedot bese 27-83 ili 23-87 :cuc:

Dojde vreme poveke da se plasam od osasuna i espanyol, jbg
Maтематиката не ти оди баш а? :D

Иначе, честито заслужена победа на навивачите на Барса :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
For the first time ever, Mourinho lost a home game after a 1-0 lead at half-time
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 00:54 ---
Иначе ова е наслов на Марка!
Нешто во стил: Ни вака не можеш!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Eл класико повеќе наличува на селско класико отколку на нешто друго!
Тапа фудбал, глумење на квадрат, колеж, ми се одгледа шпанско воопшто!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
“Some players win throphies and drop them to the ground, while others drop to the ground to win throphies”

Значи у ситуацијава доби лакт (ненамерен) од Чаби Алонсо во ребра. Не кењај жити се.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Не знам како може навивачине да го поддржуваат уште Специјалецот? Како може да идат на стадион за да го гледаат Големиот Мадрид да се понаша вака, која е оваа игра - зашто фудбал не е!? И уште го толерираат и пак успева да им го сврти филмот дека е Специјалец, пази еј: Mourinho: "Is it possible to defend Pepe? I didn't see what happened, I should see it first. Apart from that, he played a great game."
Шо треба да видиш бе, нека му го пушти некој видеото со Хетафе, мајмунот е растроен не може да очекуваш од него нешто друго..
Еј Класико беше поим за фудбал, ПОИМ. Имало и црвени и тепачки и глави свински и све ама ова го немаше. Кај кур дојде шупаков у Мадрид го расипува спортот. Ова денес беше немоќ у која сакаш смисла, фудбалска, тактичка, спортска, психолошка...
Мадрид правеше спектакл коа играше со Барса и обратно, никогаш фаворит - секогаш неизвесно! Иначе Барса успеа да бутне уште еден рекорд 7 пати на Бернабеу без пораз!
И фала што живеам во времето на Меси. Какви прикаски имам да раскажувам на внуци, па па па.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Не ја примети некој моронската камера?
На Спортклуб гледаше ? Јас второ полувреме гледав на стрим, и не беше така камерата како што беше на Спортклуб. До нив е.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom