Ел Класико: Реал Мадрид vs Барселона |Камп Ноу, 25.01.2011, 22:00h | Copa del Rey 1/4 Final

Кој оди во 1/2 финалето?

• Вкупно гласачи
    175
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Значи ако на некој фудбалер му посакувам се најлошо, тоа е Пепе. Па кој нормален му дозволи да игра фудбал после она против Гетафе?

Иначе малце ги срамотевме, па мораше и Абидал да даде гол за победа.
King Abi:cuc:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.940
Вака така пак си ги плеснаја :facepalm:. До кога вака бе и оти вака бе?! :tapp:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Добро, не е можно ова, еј. Мене ми е срам шо гледав ваков меч, од страна на Реал Мадрид. Пепе бе, Пепе. Коентрао, 25 000 000 можи и поќе. Основно училиште имаат бе !?

Едниот мава, тепа и гази, другиот го „дешка“ по глава. Зошто бе ? Меси им врати, онака баш, како и што очекував од него. Прав спортист. Им врати со игра и победа. Ете тука е неговата големина. Претпочитам Арсенал да ми изгуби 100-2 против Јунајтед, од колку вака да игра како Реал. Можи примивме 8, ама во ниеден случај, не се понашавме вака.

Друго, мило ми е и сум среќен за една работа. Што живеам во времето на најдобриот фудбалер на сите времиња. Мило ми е што ги гледам неговите потези, голови, асистенции... Мило ми е што на секое удирање од противнички идиот, тој им возвраќа на најдобар можен начин. Мило ми е што тоа му го прави на оние кои најповеќе го мразат. Мило ми е што гледам вистински џентлмен на терен, во името на Лионел Меси. За мене, Меси е најдобриот на сите времиња, во секој смисол од зборот. За ниеден друг, не вреди да трошам зборови, уште помалку, лоши зборови.

Меси е Господар на времето и Меси е онај кој владее со светот на фудбалот. Меси е најдобриот во историјата на фудбалот.

Да живее Меси !! Најголемиот на сите времиња !!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Од следното класико дефинитивно треба да има две топки на терен за да може и Реал да игра:pos:
За Пепе немам зборови, кај е грд па уште и малоумник каков што светот не видел до сега.

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Pepe proba da go imitira Busquets u utakmicava, ali kj vide deka ne moze si rece aj da si bidem toa so sum i go zgazna Messi na ruka :D. Ova bruka 27% so dva suta na gol. Da bese Valdes nemase ni gol da ima.

В

Вори

Гостин
Нека дојдат Бускетс и Пепе во Премиер Лига и нека прават вакви работи.Првиов нека проба да глуми против Блекбурн,а вториов нека проба да го згази вака Делап или некој друг од Стоук.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Колку ел класика му се потребни на Роналдо за да докаже дека не може да биде поголем играч од Меси? :)
Неможеш да докажеш нешто што не е вистина. Иначе јас сум неутрален и дури повеќе за Реал сум....така да фанбој муабети и нереални реплики ве молам не.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Браво за играчите на Барса заслужена победа!!! Пепе одма во диспанзер да се носи голем губитник и голем плачко и најгруб фудбалер во светот!!!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
“Some players win throphies and drop them to the ground, while others drop to the ground to win throphies”

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Хала Мадрид !

-----------------------------------------------------------------------------

Шала на страната , Барса дека дека е подобра од Реал и сите други тимови игра одличен фудбал.

Кој кретен е овој Пепе бе еј , таков играч не се пушта на терен не ..:facepalm:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Бускец омилен играч од Барса.:cuc:Нека учат од Алонсо и компанија како се чува средина и како се гради топка, како да има 4 очи човекот.(y)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
тешка багра заигра за реал,немоќни со топката со никакво спортско однесување.......барса и овојпат рутински и заслужено победи и ги понижи противниците на негов терен иако има реванш и можеше да се игра и на нерешено

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Пепе , Краваљо , Коентрао , Алонсо и Рамос со своите стартови се очајни .
Ама Мурињо е поочаен од сите заедно . Срамота .
Ги мрзам Барса повеќе од Милан ама вечерва мерак ми беше што ги тепаа .
Мурињо го расипа Ел Класико . Толку имам да кажам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom