Ел Класико: Реал Мадрид vs Барселона |Камп Ноу, 25.01.2011, 22:00h | Copa del Rey 1/4 Final

Кој оди во 1/2 финалето?

• Вкупно гласачи
    175
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
Веќе 3 години иста песна гледаме, Барса, Барса и само Барса а овој Пепе голем, најголем гад е, во повеќе случаи го има тоа покажано но и Коентрао направи слична таква глупост некаде при крајот кога го удри Меси во лице кога овој лежеше. Видоа дека неможат да ги тепат со игра и резултат па сега издаваат некои нови трикови.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Какви гревови се овие Реал, плус се неверојатно расипани карактери. Мислам дека тоа Мурињо им го вградува затоа што не можат да се помират со фактот дека Барса редово ги гази. Ги уништува психолошки човече, алал да им е. За Пепе, Контрао, Алосно и компанија имам само еден збор, гадови. И после со кој образ Мурињо се прашува зошто добивал црвен картон. Лани не победувал дека секоја утакмица завршувал со играч помалку (до еден заслужени црвени), оваа ни играч повеќе не му врши работа. Исфрустрирани, инфериорни, џган, тоа е денес Реал Мадрид!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Меси намерно ја подметна раката под ногата на Пепе...:ROFLMAO:

Иначе ете што вели Гвардиола за оваа:

"Pepe? Players talked about it, but I didn't see what happened. Seems it was clear on tv."

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Работава е ,веќе жал да те фати за Реал.(Дури и да си навивач на Барса).:)
Честито победа.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.664
Поени од реакции
11.812
Добро, не е можно ова, еј. Мене ми е срам шо гледав ваков меч, од страна на Реал Мадрид. Пепе бе, Пепе. Коентрао, 25 000 000 можи и поќе. Основно училиште имаат бе !?

Едниот мава, тепа и гази, другиот го „дешка“ по глава. Зошто бе ? Меси им врати, онака баш, како и што очекував од него. Прав спортист. Им врати со игра и победа. Ете тука е неговата големина. Претпочитам Арсенал да ми изгуби 100-2 против Јунајтед, од колку вака да игра како Реал. Можи примивме 8, ама во ниеден случај, не се понашавме вака.

Друго, мило ми е и сум среќен за една работа. Што живеам во времето на најдобриот фудбалер на сите времиња. Мило ми е што ги гледам неговите потези, голови, асистенции... Мило ми е што на секое удирање од противнички идиот, тој им возвраќа на најдобар можен начин. Мило ми е што тоа му го прави на оние кои најповеќе го мразат. Мило ми е што гледам вистински џентлмен на терен, во името на Лионел Меси. За мене, Меси е најдобриот на сите времиња, во секој смисол од зборот. За ниеден друг, не вреди да трошам зборови, уште помалку, лоши зборови.

Меси е Господар на времето и Меси е онај кој владее со светот на фудбалот. Меси е најдобриот во историјата на фудбалот.

Да живее Меси !! Најголемиот на сите времиња !!
Седи, 5ка!!

I

IBIZA SOUND

Гостин
narednata nedela ke mu dadime prednost od 2 gola kolku da poskoka malku degenot sto go imaat na klupa :D
:pos::pos:

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Што да се каже веќе излишно е !

Ова е најдобриот состав и најдобрата игра на еден тим во историјата на фудбалот !

Еве еден поздрав од соблекувалната на Барселона

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ел Класико последниве години е најпредвидлив натпревар во сезоната во Шпанија, и само еден добар тренинг за Барса.

Реал посед по 30%, долги топки, среден ред со 2-3 дефанивни настроени играчи, Пепе Улавиот- Реал Мадрид = Rich man's Stoke.
Rich man's joke :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350

Иначе мој коментар за дербиво.Срамно.Премногу глумење.Последниве години губи од сјај Ел Класико и тоа многу.
Барселона повторно го победи Реал и мислам дека веќе се ептен искомплексирани навивачите.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Уште јас се чекав да гласам на анкетава, за Барса, за да биди 50-50 :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom