Македонија – Германија [17.01.2012, 18:15]

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
За тој Рогиш што е можеби најгрубиот играч што сум го гледал, треба Ванчо да му изигра пикер и ќе добие црвен картон одма.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ми трнат прсти, имам пеперутки во стомак... Леле, леле, леле. Не знам кај да се обратам. Прво момците ватерполисти, потоа овие момци. Само да играат смирено и без брзање. Нормално дека може да ја тепаме Германија, се е можно на светов, ама тоа да е смирено и без брзање. Можат нашите момци, они се јунаци!

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.473
Поени од реакции
9.182
Цц што збориш бе ај размисли си малу ај кажи ни ти некоа поубаа
таквите знаат само да критикуваат, толку се надуени со негативна енергија што и самата помисла на нешто поубаво ги убива.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
http://www.kurir.mk/sport/rakomet/57276-Germancite-vetuvaat-deka-ke-ja-zamolknat-falangata

Според мене за нас нема да биде проблем тоа што Македонија има голема поддршка од трибините. Јас ги сакам таквите натпревари и со задоволство играм пред полни трибини. Подготвени сме да приредиме добра партија. Ќе биде интересно на крајот од мечот кога ќе биде замолкната целата сала, изјави Рогиш.

Е заради вакви муабети сакам да ги отвориме, да им влеземе со колено, пердуви да летаат од нив. Муабетот е гарант тепаме и сите ќе заќутиме а? Љелеееееееее колку сакам да ги тепаме, заради муабетов. Ама не еден поен, туку да ги отвориме!!! После натпреварот да бидат “НЕ знам кај да фатам“!

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
http://www.kurir.mk/sport/rakomet/57276-Germancite-vetuvaat-deka-ke-ja-zamolknat-falangata

Според мене за нас нема да биде проблем тоа што Македонија има голема поддршка од трибините. Јас ги сакам таквите натпревари и со задоволство играм пред полни трибини. Подготвени сме да приредиме добра партија. Ќе биде интересно на крајот од мечот кога ќе биде замолкната целата сала, изјави Рогиш.

Е заради вакви муабети сакам да ги отвориме, да им влеземе со колено, пердуви да летаат од нив. Муабетот е гарант тепаме и сите ќе заќутиме а? Љелеееееееее колку сакам да ги тепаме, заради муабетов. Ама не еден поен, туку да ги отвориме!!! После натпреварот да бидат “НЕ знам кај да фатам“!
Остај ги бе и литванците викаа готов крај за маќедонија и што бидна :) ам овја роѓиш ќе добие црвен и нема да ко дочека крајот :vozbud:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ми трнат прсти, имам пеперутки во стомак... Леле, леле, леле. Не знам кај да се обратам. Прво момците ватерполисти, потоа овие момци. Само да играат смирено и без брзање. Нормално дека може да ја тепаме Германија, се е можно на светов, ама тоа да е смирено и без брзање. Можат нашите момци, они се јунаци!
Да не си се заљубила ? :icon_lol:

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
Мало потсетување од претходната средба во Јануари 2009-та..

51DAC35ADC64B448924602F14D700681.jpg

Ете Рогиш и другарите со какви методи се служат. А црвениот на Кире беше една од најневеројатните случки..

Само сложно, па нека пукнат душманите.

K

kalimer0

Гостин
Во последен час промена на судии... Проверете дали ви работи добро Caps Lock после натпреваров ќе има доста за пцуење кон судиите :D

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.443
Поени од реакции
5.569
Само Миркуловски да почне...тогаш Наумче може да оди на бек...а играта ни е потечна,плус оној Ангеловски ништо не покажа во првиот натпревар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom