M
Mario Gómez
Гостин
За тој Рогиш што е можеби најгрубиот играч што сум го гледал, треба Ванчо да му изигра пикер и ќе добие црвен картон одма.
Цц што збориш бе ај размисли си малу ај кажи ни ти некоа поубааМногу шугава навивачкава песна со терасата... кај ја одбрале глуперди.
таквите знаат само да критикуваат, толку се надуени со негативна енергија што и самата помисла на нешто поубаво ги убива.Цц што збориш бе ај размисли си малу ај кажи ни ти некоа поубаа
Се заебаваш ?....родени во Штутгарт, Минхен и Келн
Остај ги бе и литванците викаа готов крај за маќедонија и што бидна ам овја роѓиш ќе добие црвен и нема да ко дочека крајотhttp://www.kurir.mk/sport/rakomet/57276-Germancite-vetuvaat-deka-ke-ja-zamolknat-falangata
Според мене за нас нема да биде проблем тоа што Македонија има голема поддршка од трибините. Јас ги сакам таквите натпревари и со задоволство играм пред полни трибини. Подготвени сме да приредиме добра партија. Ќе биде интересно на крајот од мечот кога ќе биде замолкната целата сала, изјави Рогиш.
Е заради вакви муабети сакам да ги отвориме, да им влеземе со колено, пердуви да летаат од нив. Муабетот е гарант тепаме и сите ќе заќутиме а? Љелеееееееее колку сакам да ги тепаме, заради муабетов. Ама не еден поен, туку да ги отвориме!!! После натпреварот да бидат “НЕ знам кај да фатам“!
Да не си се заљубила ?Ми трнат прсти, имам пеперутки во стомак... Леле, леле, леле. Не знам кај да се обратам. Прво момците ватерполисти, потоа овие момци. Само да играат смирено и без брзање. Нормално дека може да ја тепаме Германија, се е можно на светов, ама тоа да е смирено и без брзање. Можат нашите момци, они се јунаци!
Дали си нормален шо збораш човече?Многу шугава навивачкава песна со терасата... кај ја одбрале глуперди.
Тенка е линијата меѓу инфаркт и заљубување. Симптомите се исти, и поради двете се осеќа човек како потресено.Да не си се заљубила ?