Македонија – Германија [17.01.2012, 18:15]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Пред малку на фб налетав на статусов и гледам почнаа сите да го постираат, што се дешава ????

СКАНДАЛ: ЕВРОПСКАТА РАКОМЕТНА ФЕДЕРАЦИЈА ГИ СМЕНИЛА РУСКИТЕ СУДИИ ПРЕД НАТПРЕВАРОТ МАКЕДОНИЈА-ГЕРМАНИЈА

Место делегираната руска судиска двојка, ЕХФ донесе одлука на нивно место да излезат судии од Исланд,истите оние кои пред некое време одвај спасија жива глава во Сараево на мечот Босна - Унгарија заради катастрофално судење во корист на гостите... и уште еден момент е битен, доколку Германија не помине во следниот круг, тоа ќе значи намален или скоро никаков интерес за ЕП во германија, или преведено во пари (реклами) загуби од десетици милиони евра... вечерва ќе ни треба не 100, туку да извлечеме 150 посто од нашите сили за да ги победиме Германците

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ова се голот и голманот на германците
Колку гола ќе му дадете?

▇----▇----▇----▇----▇
-----------------------------
▇------------------------▇
▇----------\☻/--------- ▇
--------------▌-------------
▇----------/--\---------- ▇

:pos: :pos:

Ова ко со камионот... :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ванчо Димовски и дефинитивно ќе биде во списокот за со швабите...

Србиве пишаа:

Balkan-Handball: Vančo kao Walther ;)

јебаче вам матер... :icon_lol:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ова се голот и голманот на германците
Колку гола ќе му дадете?

▇----▇----▇----▇----▇
▇----------\☻/--------- ▇
--------------▌-------------
▇----------/--\---------- ▇

:pos: :pos:

Ова ко со камионот... :pos:
Оваа е Ерсој Улубеј, колку куршуми толку лајка, ајде сега не собирај и ти.:pos:

B

BooBojan

Гостин
Момци чекам победа,да си знаете!Осеќам дека ќе падне цела Европа на колена пред ракометарите,очекувам фантастична игра од цел тим,и од Кире 10+голови,а и Димовски да разбие цела Швабска нација!

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Ако не тепаат вечер богаташиве, ќе биде првпат во историја да не одат на Олимпијада.
И сеа нормално, кој од Европа ќе дозволи тоа да се случи? На се личи ова, само не на спорт, ПИЧКИ европски

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Осеќам дека ако губат Германците, ќе го продолжат времето и ќе се игра саат ипол

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Осеќам дека ако губат Германците, ќе го продолжат времето и ќе се игра саат ипол
А како им тргнало на судииве, може и ќе ни ги исклучуваат цело време играчите, па на крај да останеме само со Борко на терен. :cautious:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ако нека го продужат пак ќе го јадат и таче секоаш смо играле против судије само мислим вечер за да победимо ќе мора повече да ги играмо крилата и повеќе топќи треба да добива пиќерот за да им ја разбиемо зоната како и да е очекувам победа

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Чим менуваат судии во последен момент и тоа ставаат скандинавци да ни судат против Германија очекувајте кражба.Ова од ЕХФ одлучиле да не ни дадат да победиме,сепак ракометот е спортот во кој судиите имаат убедливо најголемо влијание врз резултатот.Германците се веќе познати по тоа дека крадат во ракомет и дека им се прогледува низ прсти.На СП дома,судиите јасно дадоа до знаење од почетокот дека Гермнија мора да стане првак и станаа.Цело првенство ултимејт фајт играа,а тоа со французите беше за верувале или не што се не им пуштија да прават.
Се надевам на фер и коректен натпревар и судње,но ова ми мириса на уште едно гурање на Германците од страна на ЕХФ........

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Само да ви кажам дека не сме најбројните странски навивачи ... Маџарите се побројни (11,500 капацитет СПЕНС салата во Нови Сад) али не се толку бучни и фанатици како нас :icon_lol:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Лелел луѓе кој ќе го дочека 18:15 аууу каква еуфорија ме мава, дај јас да се напијам некој ап со време, да не не дочекам да гледам утакмица, и за време на утакмица гума ќе си земам за гризење оти ми отидоа рацете.... :vozbud:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Лелел луѓе кој ќе го дочека 18:15 аууу каква еуфорија ме мава, дај јас да се напијам некој ап со време, да не не дочекам да гледам утакмица, и за време на утакмица гума ќе си земам за гризење оти ми отидоа рацете.... :vozbud:
Ќило домашна ракија утепај и немаш гајле :vozbud:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ви реков. Знаев дека ќе има некоја сплеткарија. И да изгубиме ич нема да ги обвинувам нашиве, зашто овде веќе не станува за спортски фер плеј на теренот, туку се игра против финансиски бенефит, па сега видете кај пара буши, тешко да се извади жива глава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom