Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Судиите..................:)
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 19:29 ---
Инаку Свонси и Норвич се стварно ок тимови се слагам. Потсеќаат на Блекпул лани само се постабилни. Добар отворен фудбал ми се допаѓа нивната филозофија
Патетика си синкоо,патетика.
Иначе да ти кажам право,имаше сумљив пенал за Свонси,ако те интересира.А за тоа шо си изгубија,изгубија и тоа поштено.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Дефенитивно завршија шансите ПЛ титула.

Ни свети господ неможе да му го дотера умот на Венгер!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Дефенитивно завршија шансите ПЛ титула.

Ни свети господ неможе да му го дотера умот на Венгер!
Сме имале сезонава шанси за титула? :свиркам:

Свонси не надигра во нашата игра (која за жал сезонава и не ја играме мн често), секоја чест за нив.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Дефинитивно најзаслужениот пораз на Арсенал, сезонава, па и години наназад.Свонси изиграа одлично. Браво и честитки за нив. Апсолутно заслужено.

Наредното коло, QPR победва дома, со кој сака нека игра, 99,9%

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Абе види, изминативе години игравме најубав фудбал, годинава со транзицииве на играчите никако да се стабилизира тимот, топло ладно цела сезона.

Ај верував дека ќе може да се уклучиме у борба за титула, губат сите но Арсенал губи често.

Браво за Свонси!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.712
Поени од реакции
11.955
Патетика си синкоо,патетика.
Иначе да ти кажам право,имаше сумљив пенал за Свонси,ако те интересира.А за тоа шо си изгубија,изгубија и тоа поштено.
Не заебавај?! Јас ли? :sneaky:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.740
Поени од реакции
43.873
Мене од новаците, Норич најмногу ми се допаѓаат.. Немаат некои којзнае колку познати фудбалери, ама играат супер.. На спортска нон-стоп си ги фаќам и навистина сакам да останат во ПЛ и наредната сезона.. :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Норвич играат ептен цврста машка игра,имаат солидна одбрана која им носи добри резултати.Дефинитвно големите клубови имаат големи проблеми на гостувањата кај Норич и Свонси...

H

HoT IcE

Гостин
Најдобро би било Норвич и Свонси да останат во лига, а на добар пат се за тоа.
Уште подобро да испаднат КПР, Вулверхемптон и Виган.
А најдобар и најубав фудбал би имало кога би влегле Лидс, Мидлзброу и Вест Хем.
Чисто онака, ми текна кои тимови мразам, и кои тимови би сакал да ги гледам во ПЛ :icon_lol:

П.С за одредени работи постов воопшто не држи вода, и е чиста фантазија, и теоретски и практично е неизводливно:icon_mrgr:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Свонси дома имаат скор од 5-5-1 и гол разлика 15:6 и се екипа која е тешко да се победи на нејзиниот Либерти стадион.
Иначе денес тотално си ја заслужија победата против Арсенал. Изиграа машки фудбал,отворен фудбал кој сите сакаме да го гледаме.
Браво и честито за победата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сакам да дојдат Блекпул пак, чисто поради Иан Холовеј :) Лидс не мора да влагаат :P

Инаку налетав на многу интересен податок прееска. Двајцата менаџери за кои лани се мислеше дека се најпогодените за своите места и ќе бележат поголем напредок оваа сезона, Којл и Мартинез сега се наоѓаат на дното со своите екипи. Од другата страна па, најосудувани беа отпуштањата на Ди Матео и Хатон а ВБА и Њукасл играат над очекувањата :)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Добра пегла изеде Арсенал денеска, какво издание на Свонси. Туку сакав да тепаат, а не сега да ми е страв од ранетиот лав.:cautious:

H

HoT IcE

Гостин
Точно, Свонси се многу јака екипа, тотал фудбал Роџерс фура и одлично им иде.
Ги пратам на неколку меча и навистина му е добро искомбиниран составот, се гледа дека Роџерс е фаца, човеков да собере уште искуство како менаџер во ПЛ, и мислам дека може да седне на столче на некој гигант. Едноставно гениј е, во неколку утакмици покажува одлична зрелост и тактичко надмудрување, пример денес со Арсенал, иако не успеав да ја изгледам целата утакмица.
И плус, многу работи со млади играчи, од понеделник МекЕхран иде на позајмица од Челзи во Свонси, па така уште еден мотив плус да ги пратам Свонси.

Друга работа, успеав да забележам дека Реднап многу малце ротира, скоро и воопшто, и токму тоа ќе биде причината за падот на Тотенхем во следниве кола, ќе видиме дали сум во право или не, немора никој да се согласи со мене.

Трето, го гледавте Torres Reborn?
Ако не сте, тркнете до ТВ кога ќе има хајлајц, јас многу јадев бурек за Торес, си ги повлекувам зборовите.
Со Сандерленд сам играше, и крило, и шпиц, и плеј, буквално се, и ги уби у поим, прашање на време е кога ќе почне да шиба голови. И имаше една изјава од Зола дека проблемот кај Торес е позиционирање во 16от, што е до некаде и точно, со оглед на тоа дека Челзи има мањак техника, брзина и креативност во игра.
И добро де, си го испофалив, па што?:icon_lol:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Најдобро би било Норвич и Свонси да останат во лига, а на добар пат се за тоа.
Уште подобро да испаднат КПР, Вулверхемптон и Виган.
А најдобар и најубав фудбал би имало кога би влегле Лидс, Мидлзброу и Вест Хем.
Чисто онака, ми текна кои тимови мразам, и кои тимови би сакал да ги гледам во ПЛ :icon_lol:

П.С за одредени работи постов воопшто не држи вода, и е чиста фантазија, и теоретски и практично е неизводливно:icon_mrgr:
1.И КПР би требало да почнат да играат таков фудбал,Хјуз преферира напаѓачки стил на игра.. Сити играа многу отворен фудбал под негово водство,а и денеска што ги гледав КПР со Њукасл прво полувреме играа добро и не заслужија пораз (пречка на Рајт Филипс и имаа уште една статива на Бојтројд)..
2.Добро ке биде да влезат Лидс,Вест Хем и Саутемптон

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom